Winnen: 2x2 kaarten en cd voor Aidan Knight in Paradiso

aidan knight
Winnen: 2x2 kaarten en cd voor Aidan Knight in Paradiso
Door JenniferWorrell op 24 april 2014 - 15:36 De Canadese singer-songwriter Aidan Knight werd aan de andere kant van de oceaan opgemerkt door Ben Lovett van Mumford & Sons, die hem tekende voor zijn Communion-label. Aidan Knight is inmiddels een volwaardige liveband, bestaande uit een hechte vriendengroep, die zich ook samen stortte op de maak van ‘Small Reveal’, een prachtig verstild folkalbum met daarop veel verhalen. Goudeerlijke, ingetogen fluisterfolk in het verlengde van Andrew Bird, Shearwater en Damien Jurado.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten + 2 cd's weggeven voor Aidan Knight op 8 mei in Paradiso.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, een link naar je Agendainfo profiel én je adresgegevens naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Aidan Knight'.

Deze actie geldt tot en met 1 mei 2014.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Customsnieuws

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR CUSTOMS IN DE MELKWEGEn ook onze zuiderburen houden maar niet op met straffe muziek maken. De...

Stevie Ann

STEVIE ANN IN JUNI DOOR HET LAND Stevie Ann gaat in juni door het land voor enkele optredens. Op de vijfde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.