Vul onze enquête in en maak kans op 25 drankmuntjes

enquete
Vul onze enquête in en maak kans op 25 drankmuntjes
Door JoshdeJager op 22 april 2014 - 15:01 Kan jij al die nieuwe muziek-releases ook allemaal niet meer bijhouden tegenwoordig? Volledig het nieuwe album van je favoriete artiest gemist, of wie weet wel het album van je toekomstige favoriete artiest? Wij van Festivalinfo vinden dit vervelend, en willen daar wat aan gaan doen.

Om een beter inzicht te krijgen in je informatie-behoefte op het gebied van nieuwe muziek, zouden we jou graag vragen onze enquête in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer vijf minuten.

We zouden dit niet aan je durven vragen als er niet een mooie prijs tegenover staat. Onder de deelnemers van de enquête verloten we namelijk maar liefst 25 drankmuntjes voor een festival naar keuze (met een maximum waarde van 75 euro).

Vul dus nu onze enquête in en maak kans op die mooie prijs!

Wij garanderen dat je informatie vertrouwelijk zal worden behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt. Heb je vragen / opmerkingen over deze enquête, dan kan je contact opnemen met: info@festivalinfo.nl

Deze enquete is afgelopen!


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



melkweggnews.jpg

KONSHENS MET LIVE BAND IN JULI NAAR MELKWEGDe Jamaicaanse reggae-dancehall artiest Konshens komt op vrijdag 18 juli...

Blaudzunnews

BLAUDZUN EIND NOVEMBER NAAR ANCIENNE BELGIQUE Johannes Sigmund alias Blaudzun geeft op 30 november een optreden in de AB...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.