Bradley's Circus, Dearworld en meer voor Proud Of The South

dearworld
Bradley's Circus, Dearworld en meer voor Proud Of The South
Door JenniferWorrell op 28 februari 2014 - 12:33 Onlangs hebben de organisatoren van het Brabantse Proud Of The South, namelijk alle betrokken poppodia (013, Effenaar, W2, Groene Engel, Mezz en Gebouw-T), de selectie van bands bekend gemaakt waar zij gedurende het talentenprogramma mee zullen gaan werken. Zo zullen Bradley's Circus, Dearworld, Iris Penning, James Wood, Flip Noorman, Jeroen Kant, Envy The West, Fotosynthese, Lookapony en Paul van Hulten als eerste op het affiche verschijnen.

Het doel van Proud Of The South is om de geselecteerde acts een goede basis te geven in Brabant, om zo uiteindelijk eerder de provinciegrenzen te kunnen overschrijden. Het is de bedoeling dat Proud Of The South een opstapje zal bieden om van amateurniveau naar toptalent door te kunnen groeien.

Hierbij krijgen deze acts minimaal een jaar lang hulp van deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld management en presentatie. Deze 10 acts zullen in de eerdergenoemde poppodia diverse optredens gaan verzorgen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Radio Mortale

THE SILVERFACES, NOVACK EN ODE TO THE QUIET NAAR...Op donderdag 20 maart 2014 organiseert Radio Mortale weer een nieuwe editie...

Elbownieuws

ELBOW VOOR EXCLUSIEF OPTREDEN NAAR PARADISO Op dinsdag 18 maart komt de Britse band Elbow voor een exclusief optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.