Winnen 2x2 kaarten voor Birth Of Joy in Paard van Troje

birth of joy
Winnen 2x2 kaarten voor Birth Of Joy in Paard van Troje
Door JenniferWorrell op 12 februari 2014 - 11:07 Zwaar beïnvloed door het werk van 60's- en 70's rock bands als The Doors, gecombineerd met de psychedelische sounds van bands als Pink Floyd, is Birth of Joy een band die de passie uit de muziek van die tijd doet herleven. Met veel bravoure en charme rocken zij ondanks hun jonge leeftijd inmiddels al meerdere jaren de grotere podia binnen én buiten Nederland. België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, maar ook de Verenigde Staten: allemaal zijn ze onder de indruk van dit oer-Hollandse trio. Nu Nederland nog. Tijd om te erkennen wat voor geweldig vlees we in de kuip hebben. Birth of Joy zal op vrijdag 21 februari op het podium van Paard van Troje staan.

Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven voor Birth of Joy op vrijdag 21 februari in Paard van Troje. De band The Lucky Ones speelt in het voorprogramma.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Birth of Joy'.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hallo venray

HALLO VENRAY TERUG MET NIEUW ALBUM EN TOURDe Nederlandse indiehelden van Hallo Venray hebben in het voorjaar van 2013...

the treatment

WINNEN 2X2 KAARTEN VOOR THE TREATMENT IN 013 Er zijn maar weinig jonge bands die kunnen zeggen dat ze in het voorprogramma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.