Miley Cyrus naar Ziggo Dome

MileyCyrusnieuws
Miley Cyrus naar Ziggo Dome
Door HarmG op 09 december 2013 - 09:14 Op vrijdag 2 mei geeft de internationale superster Miley Cyrus een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van haar Bangerz Tour. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 13 december om 10 uur.

Afgelopen maand stond Cyrus al in dezelfde zaal tijdens de European Music Awards. Het optreden in de Ziggo Dome is de eerste volwaardige show van de zangeres op Nederlandse bodem.

Kaartjes kosten tussen de 42 en 55 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rufus Wainright

RUFUS WAINWRIGHT NAAR CARRÉ EN KONINKLIJK CIRCUSOp maandag 10 maart geeft de Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright...

Grotesque

WINNEN 2X2 KAARTEN VOOR GROTESQUE IN CONCERT WITH... Op 21 december vindt in de Central Studio's in Utrecht het Grotesque in...

REACTIES

Avatar DownNOLA
ma 09 dec 2013 11:30

DownNOLA Toe maar, gelijk het Ziggo Dome....hoorde dat het bij Placebo helemaal niet druk was, bij Black Sabbath sowieso niet, bij Depeche Mode ben ik uit armoede omdat ik mijn kaartje niet kwijt raakte (omdat er vele tientallen mensen dit ook probeerden) toch maar gegaan ook niet supervol wat de uitverkochte staat van het concert suggereert. Ik weet niet bij welke bezettingsgraad ze het Ziggo een succes vinden??? Laat het Cyrus kind eerst maar eens Paradiso uitverkopen!!!

 0
Avatar E-Clect-Eddy
ma 09 dec 2013 12:07

E-Clect-Eddy Ze heeft Rolling Stone Magazine's top 25 van 2013 gehaald met haar album en ik ben ook gecharmeerd van haar stem. Maar ik zou haar ook liever zien in Paradiso, vermoed wel dat ze die in een paar minuten uitverkoopt. Ziggo is misschien iets te hoog gegrepen...

 0
Avatar jessicaR
ma 09 dec 2013 14:22

jessicaR Het was bij Placebo inderdaad niet druk, was ook een gekke keuze want ze verkochten hiervoor de Ahoy al niet uit. Maar ik denk dat Miley Cyrus dit wel kan uitverkopen - desnoods met de bovenste tribunes afgesloten. Zolang ze er voorlopig voor blijft zorgen dat iedereen het over haar heeft, krijgt ze dit soort zalen wel vol.

 0
Avatar deHertog
di 10 dec 2013 13:08

deHertog *Insert random twerk opmerking hier*

 0
Avatar garfield38
di 10 dec 2013 23:57

garfield38 Wordt lekker druk met parkeren die dag, want Within Temptation speelt dan in de HMH. En daar ga ik al heen. Miley Cyrus was ook leuk geweest!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.