Nederland zet zich in voor 3FM Serious Request

Serious Request
Nederland zet zich in voor 3FM Serious Request
Door Maybellenee op 28 november 2013 - 12:51 Over 20 dagen is het weer tijd voor Serious Request. Dit jaar strijdt 3FM met het Glazen Huis voor kinderen die overlijden aan diarree. Verspreid door het hele land zijn al verschillende acties aangekondigd. Zo zal Racoon met 3FM dj Timur door Zeeland om geld op te halen. Ook zal 3FM langs de elf provincies trekken en de kleinere acties in de steden onder de aandacht brengen, de aftrap van deze Elfprovinciëntocht in Utrecht op 7 december.

Nieuwegein organiseert hun eigen Serious Request. On Air Radio verzorgt van 20 tot en met 22 december 57 uur onafgebroken live radio in Cityplaza Nieuwegein. De opbrengst gaat naar Serious Request. Ook stichting 'Putten Steunt Serious Request' zet zich in voor de kinderen. Deze zullen het geld dat ze zowel via sponsoren als via giften verdienen ook doneren aan Serious Request.

De grootste actie is het benefietconcert met Tessa Rose Jackson, Jett Rebel, Mozes and the Firstborn, Mister and Mississippi en Mondae op 19 december in Romein. Deze avond is onderdeel van de recordpoging van poppodium Romein, Asteriks en de opleiding D'Drive. Ze willen het wereldrecord van het langste concert ooit verbreken, De Jeugd van Tegenwoordig trapt deze poging op 6 december af.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Brian McKnight

BRIAN MCKNIGHT EN ERIC BENÉT NAAR DE MELKWEG Brian McKnight heeft inmiddels 13 albums op zijn naam staan. Samen met de...

thee silver mt zion

PARADISO VOOR THEE SILVER MT ZION MEMORIAL ORCHESTA De band is inmiddels vaker van bezetting en naam veranderd dan op twee handen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.