Winnen 2x2 kaarten voor Trillium, My Favorite Scar en Dead Man's Curse in 013

My Favorite Scar
Winnen 2x2 kaarten voor Trillium, My Favorite Scar en Dead Man's Curse in 013
Door Maybellenee op 01 november 2013 - 13:06 Trillium is de nieuwe band rondom Amanda Sommerville, de Amerikaanse zangeres die onder meer samen werkte met bands als After Forever, Epica, Kamelot en Avantasia. Catchy en melodisch maar tegelijkertijd ook donker en meeslepend. Met voorprogarmma’s voor bands als Nickelback, Megadeth en Kiss kon je afgelopen jaren moeilijk om My Favorite Scar heen. De alternatieve rock van deze Nederlandse band kan zich zonder moeite meten aan grote Amerikaanse rockbands als Alter Bridge en Shinedown. Met podiumervaring in bands als Blind Sight, Born From Pain en Razor Crusade stond Dead Man’s Curse bij oprichting al als een huis. Ijzersterke en aanstekelijke heavy rock, geworteld in 90’s grunge.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Trillium, My Favorite Scar en Dead Man's Curse in 013

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Trillium'.

Deze actie loopt tot en met 6 november 2013.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Go Back To The Zoo

GO BACK TO THE ZOO OOK NAAR O.A. ROTTERDAM EN BREDAEerder was al bekend dat Go Back To The Zoo in Tivoli en Manifesto zou...

Ahoy Rotterdam6

AHOY BREIDT KOMENDE JAREN UIT Vandaag maakte de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bekend dat Ahoy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.