Winnen 2x2 kaarten voor Nickelback in het Ziggo Dome

Nickelback
Winnen 2x2 kaarten voor Nickelback in het Ziggo Dome
Door Maybellenee op 22 oktober 2013 - 11:20 Nadat de show van Nickelback september 2012 in de Heineken Music Hall direct was uitverkocht, is nu buurhuis Ziggo Dome aan de beurt. Op maandag 18 november 2013 staan Chad Kroeger (zang), Mike Kroeger (bas), Ryan Peake (gitaar) en Daniel Adair (drums) op de planken van deze Amsterdamse popzaal. Hun allergrootste hits, waaronder How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground en Rockstar, zullen op het programma staan, met nieuwere toppers in de hitlijsten, zoals When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby en Trying Not To Love You. Daarbij heeft deze band, die zo keihard rockt, en bovendien op de hele wereld op de radio wordt gedraaid/op vele radio’s in de wereld jingles verzorgt, een topreputatie als het gaat om een feestje te maken van elk concert.


Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Nickelback in het Ziggo Dome op 18 november

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit concert wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Nickelback'.

Deze actie loopt tot en met 29 oktober 2013.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



valreepnieuws

DE VALREEP IN AMSTERDAM MAG TOT APRIL BLIJVENVoormalig dierenasiel De Valreep werd in 2011 gekraakt en omgetoverd tot een...

538JingleBall

AFROJACK NAAR HET 583 JINGLEBALL KERSTFEEST De Nederlandse DJ Afrojack zal dit jaar kerst vieren met 538 Jingleball....

REACTIES

Avatar Smulhook
di 22 okt 2013 21:10

Smulhook mooie actie!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.