Winnen 3x2 kaarten voor Wende in Bibelot

Door Maybellenee op 03 oktober 2013 - 14:32 Wende brak 10 jaar geleden door met haar uitvoeringen van Franse Chansons waarna ze de overstap maakte naar Engelse pop. Ze staat bekend om haar theatrale shows, prachtige stem en krachtige songs. Tien mei verscheen haar vierde studioalbum ‘Last Resistance’. Op de persoonlijk beladen songs, vertaald ze haar eigen kijk op de wereld.Op 25 oktober zal Wende Bibelot aandoen met haar clubshow ‘The Berlin Sessions’. Met deze clubshow maakt Wende haar volgende stap. De show is de vertaling van het album naar het podium, met een volledige band laat Wende op eigenzinnige wijze elektronische en orkestrale muziek samenkomen in een unieke show waar pop en theater samensmelten.


Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Wende op 25 oktober in poppodium Bibelot

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag Wende live wil zien. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Wende'.

Deze actie loopt tot en met 11 oktober 2013.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



PelvicFinsnieuws

PELVIC FINS OPENER WEKELIJKS MUZIEKPODIUM IN HOFMAN...Het Hofman Café is gezellig in de warme zomermaanden en de koudere maanden,...

haim

SAINT RAYMOND VOORPROGRAMMA VAN HAIM De drie zusjes Haim stonden in augustus in Bitterzoet en komen nu terug...

REACTIES

Avatar catante
vr 11 okt 2013 20:45

catante Wende !!! Vorige week in 013, was fantastisch! Wij gaan in Paradiso weer kijken!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.