Viering 525-jarig bestaan Koninklijke Marine met Jungle By Night, Anna von Hausswolff en meer

Door sjoertb op 26 juli 2013 - 12:49 Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt het 525-jarig bestaan van de Koninklijke Marine gevierd op het Marineterrein. Normaalgesproken is het terrein aan het water, tegenover het Overdokseiland verboden gebied. Het Grachtenfestival en Paradiso op de twee dagen concerten met pop en klassieke muziek.

Eerder werd al bekend dat op de zaterdagavond het Jong Nederlands Blazers Ensemble en Jungle by Night zullen optreden. Na het concert is er nog een afterparty met dj’s Nuno dos Santos en Patrice Bäumel. De show begint om 20.00 uur en kaarten kosten 17 euro.

Op zondagmiddag geeft de Duitse pianist/componist Nils Frahm een concert en vertoont de Zweedse singer/songwriter en pianiste Anna von Hausswolff haar kunsten. In het voorprogramma staat het strijkerscollectief FUSE. De show begint om 15.15 uur en kaarten kosten 15 euro.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DeBesteSinger-Songwritervan

EXTRA SHOW BESTE SINGER-SONGWRITERS IN PARADISOVanwege de snelle kaartverkoop van het concert van de finalisten van het...

Mann Friday

MANN FRIDAY IN ÉÉN WEEKEND NOORDERZON EN RELEASESHOW... De Britse/Zuid-Afrikaanse band Mann Friday is toegevoegd aan de line-up van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.