Ook Martha Wainwright, Nile Rogers en meer in het Rivierenhof

Door sjoertb op 11 juni 2013 - 10:47 Het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne heeft het programma van de zomerconcerten weer uitgebreid en ditmaal met Martha Wainwright (het zusje van Rufus Wainwright). Zij speelt op één avond met The Avett Brothers op 21 augustus.

Verder is er de ‘Waste A Summer Night With'-avond met Creature With The Atom Brain, Bed Rugs, King Dalton en Protection Patrol Pinkerton op 8 augustus bijgekomen.

Ook Nile Rodgers, de gitaarlegende die onlangs meedeed op de hit 'Get Lucky' van Daft Punk, komt in het Openluchttheater spelen. Op 5 september is er te genieten van de funkband Chic ft. Nile Rogers.

Kaarten variëren tussen de 20 en 35 euro. Voor liefhebbers onder de 26 is een kaartje altijd 18 euro. De voorverkoop is reeds begonnen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Quartier Putain

TOP NOTCH-KOFFIEBAR OPENT MET DRS. P EN FITQuartier Putain, de nieuwe koffiebar van Top Notch, opent haar deuren op 21...

Status-Quonews.jpg

STATUS QUO HEADLINER TOP 2000 IN CONCERT IN SPORTPALEIS De Lotto Arena opent op zaterdag 21 september haar deuren voor de eerste TOP...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.