Winnen: 2x2 kaarten The Horse Company en Tenement Kids in 013

Door MGSlot op 22 februari 2013 - 12:00 Er waren veel positieve recensies die de laatste plaat van The Horse Company, ‘Calypso’, losmaakte bij het Nederlands journaille. Het is een volgende stap in de carrière van deze Zwolse band. Het bracht ze van de uithoeken van alt-country, via folk naar de fijne indierock die ‘Calypso’ je voorschotelt. Een ambachtelijke plaat. Bij The Horse Company geen schreeuwerig opdringen, en ook geen simpele folk. Elk detail, elke toon, elke noot, elke slag, overal is over na gedacht. En dat hoor je meteen. De band komt samen met Tenement Kids naar Stage01 in 013 Tilburg.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Horse Company en Tenement Kids in 013 op 2 maart.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Horse Company en Tenement Kids in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Horse Company en Tenement Kids in 013'.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



news

WICKED TRANSMISSION TOUR VAN MAISON DU MALHEURMaandag 25 maart komt de LP Wicked Transmission uit van Maison du Malheur ....

Pink P!nk1

EXTRA KAARTEN CONCERT P!NK Vandaag om 10:00 uur gaan er 30 extra kaarten in verkoop voor The Truth About...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.