Winnen: 3x2 kaarten voor Converge, Touche Amore, A Storm of Light en The Secret in Tivoli

Door MGSlot op 27 november 2012 - 10:55 Vier keer hardcore voor de prijs van één! De nieuwste cd 'All We Love We Leave Behind' van de Amerikaanse hardcoreband Converge werd zeer goed ontvangen. De band zette zichzelf in 2001 op de kaart met de klassieker Jane Doe en is nog steeds een van de voorlopers in het genre met hun compromisloze, avontuurlijke metalcore! Tijdens hun tour voor hun album worden ze vergezeld door drie geloofsgenoten: Touche Amore, A Storm Of Light en het Italiaanse The Secret.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven + een cd van Converge voor de show van Converge, Touche Amore, A Storm of Light en The Secret op maandag 3 december.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Converge in Tivoli wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant .
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.podiuminfo.nl/register.php]Registreren doe je in een handomdraai.
Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Converge in Tivoli'.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



JoseJames

JOSÉ JAMES NAAR DOORNROOSJE EN DE OOSTERPOORTDe Amerikaanse singer-songwriter José James komt op 4 april naar...

BoudewijndeGrootnws

TWEEDE CONCERT VOOR BOUDEWIJN DE GROOT IN ANTWERPEN Boudewijn de Groot komt ook op 4 mei 2013 naar de Lotto Arena. De voorverkoop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.