Honderden Doe Maar-fans opgelicht

Door Marz667 op 18 oktober 2012 - 10:44 Het bedrijf Ticketloket heeft vermoedelijk honderden mensen gedupeerd door geen tickets voor de Doe Maar-concerten in Arnhem te leveren. De kopers kregen een paar dagen voor aanvang bericht dat hun kaarten niet geleverd konden worden.

In de brief staat dat hun geld zal worden teruggestort, maar eerder is al gebleken dat het bedrijf deze belofte niet nakomt. Stadion GelreDome in Arnhem zegt overstelpt te worden met telefoontjes van bezorgde concertbezoekers.

Het bedrijf kwam eerder negatief in het nieuws met niet-geleverde kaarten rond concerten van onder meer Guus Meeuwis en Madonna. Het is sinds augustus niet meer mogelijk via de site tickets te bestellen.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



guus-meewisnews.jpg

GUUS MEEUWIS NAAR DAS COEN UND SANDER FEST Guus Meeuwis heeft bekend gemaakt te gaan optreden op de derde editie van...

burgerweeshuis

VIER SINGER-SONGWRITERS OP TALENTENAVOND BURGERPOP Op 21 december zullen, tijdens talentenavond Burgerpop in het Burgerweeshuis,...

REACTIES

Avatar maddog
do 18 okt 2012 11:01

maddog Smerige oplichters.

 1
Avatar Hansie25
do 18 okt 2012 11:03

Hansie25 Eigen schuld. Dit soort bedrijven zorgen er voor de concerten supersnel uitverkopen. En dan zelf met woekerprijzen doorverkopen.

Wat mij wel opvalt is dat mensen soms geeneens doorhebben dat ze bij een doorverkoopsite tickets kopen. Die denken dat ze t op de goede manier doen. 'maar wat zijn die ticketprijzen hoog he' :(

 1
geen avatar
do 18 okt 2012 11:47

bubbels Ik wil hier het volgende op zeggen. ben zelf ook een handelaar maar sommige mensen moeten ook eens goed kijken waar ze kopen. Kijk op google en je ziet waar je wel en niet kan kopen.Ticketloket staat boven aan met klachten.

 -4
Avatar Xalopalyps
do 18 okt 2012 12:04

Xalopalyps Alle tickethandelaren zijn per definitie asociale zakken, of ze nou tickets ook echt leveren of niet. Als je kaarten doorverkoopt voor hogere prijzen, dan moet je je schamen, ook jij "bubbels". Ik ga ook niet in een winkel de laatste tien favoriete producten van jou voor je neus opkopen en vervolgens 20% duurder aan jou verkopen.

 2
geen avatar
do 18 okt 2012 12:18

bubbels De grootste asociale zijn mensen zoals jij die het echt niet snappen. De organisatie van concerten die verdienen het meeste en niet wij die een paar kaarten verkopen.

 -5
geen avatar
do 18 okt 2012 12:31

bubbels De grootste asociale zijn mensen zoals jij die het echt niet snappen. De organisatie van concerten die verdienen het meeste en niet wij die een paar kaarten verkopen.

 -4
Avatar Christa1977
do 18 okt 2012 13:07

Christa1977 he bubbels als jij een tickethandelaar bent dan ben je idd per definitie een asociale rat! Doe niet omdat je geen klachten krijgt dat je geen rat bent die de ticket markt verkracht! Gast zoals jij moeten ze tegen een muur zetten!!

 -2
Avatar Christa1977
do 18 okt 2012 13:08

Christa1977 Christa1977 schreef:
he bubbels als jij een tickethandelaar bent dan ben je idd per definitie een asociale rat! Doe nou niet als of jij een goede handelaar bent omdat je geen klachten krijgt Je bent en blijft een rat bent die de ticket markt verkracht! Gasten zoals jij moeten ze tegen een muur zetten!!

 -1
Avatar JayKay
do 18 okt 2012 13:37

JayKay pffff bubbels, jij bent ook een handelaar... het is al erg dat mojo enz ons oplichten, maar dan kom jij er nog eens overheen, walgelijk gewoon !!

Hoop dat je binnenkort Christa 1977 tegenkomt en er van langs krijgt sukkel

 0
Avatar Xalopalyps
do 18 okt 2012 14:38

Xalopalyps Nee bubbels, ik weet weldegelijk dat de ticketmarkt zelf al een hoop in hun zak steekt en ik sta zeker niet achter TicketMaster. Maar jij kaapt doelbewust tickets voor andere mensen hun neus weg, dat is iets heel anders. Vervolgens dwing je ze om (nóg) meer te betalen aan jou. Jij bent een van de "partijen" (marktplaatshandelaartje?) die de markt verziekt. Mensen moeten daarnaast ook leren om beter te kijken en alleen bij officiële punten kaarten kopen, maar jij maakt dat voor sommigen onmogelijk.

 2
Avatar Ron1984
do 18 okt 2012 14:51

Ron1984 Xalopalyps schreef:
Nee bubbels, ik weet weldegelijk dat de ticketmarkt zelf al een hoop in hun zak steekt en ik sta zeker niet achter TicketMaster. Maar jij kaapt doelbewust tickets voor andere mensen hun neus weg, dat is iets heel anders. Vervolgens dwing je ze om (nóg) meer te betalen aan jou. Jij bent een van de "partijen" (marktplaatshandelaartje?) die de markt verziekt. Mensen moeten daarnaast ook leren om beter te kijken en alleen bij officiële punten kaarten kopen, maar jij maakt dat voor sommigen onmogelijk.

Precies!

 1
geen avatar
do 18 okt 2012 15:40

dikkie Xalopalyps schreef:
Nee bubbels, ik weet weldegelijk dat de ticketmarkt zelf al een hoop in hun zak steekt en ik sta zeker niet achter TicketMaster. Maar jij kaapt doelbewust tickets voor andere mensen hun neus weg, dat is iets heel anders. Vervolgens dwing je ze om (nóg) meer te betalen aan jou. Jij bent een van de "partijen" (marktplaatshandelaartje?) die de markt verziekt. Mensen moeten daarnaast ook leren om beter te kijken en alleen bij officiële punten kaarten kopen, maar jij maakt dat voor sommigen onmogelijk.


Jij weet echt niet hoe het werkt wat dacht je nu dat een tickethandelaar een andere toegang heeft tot de internet verkoop van de kaarten die staan ook gewoon in de wachtrij net als jij een ik.
dus als ze niet genoeg kaarten hebben moeten zij ze dus ook inkopen van mensen die zogenaamd niet kunnen ( dit weet ze dan op dag dat verkoop net is begonnen)dus ook duurder en dan moeten zij ook nog omzet belasting betalen. dus ze zijn dan ineens veel duurder dan kostprijs.
maar daar gaat dit niet over het gaat over een oplichter die doel bewust de kaarten niet opstuurt. dus al deze reactie hier boven zijn eigelijk niet op dit stuk gebaseerd.

@hansie25
door dit soort mensen is het niet snel uitvekocht want ze kopen geen eens kaarten. anders hadden ze wel geleverd.
en doe maar was niet eens uitverkocht.

 -3
Avatar Xalopalyps
do 18 okt 2012 15:50

Xalopalyps Dikkie, ik weet ook wel dat tickethandelaren hun kaarten op dezelfde manier verkrijgen als wij, ik heb niets gezegd over een ander verkoopkanaal. Het heet niet voor niets doorverkoop. Daarnaast ben ik mij bewust waar het artikel over gaat, want ik heb het gelezen.

Ik begon de discussie (wat meer een "jij weet echt niet hoe het werkt"-gesprek wordt) over tickethandelaren in het algemeen. Ik heb het over het voor de neus van andere mensen opkopen van kaarten om deze doelbewust met winst te verkopen. Zelfde verkoopkanaal, alle tickethandelaren en hoe oneerlijk dit is.

Muziek is voor iedereen en moet toegankelijk zijn voor iedereen. De tickethandelaren nemen het genot van muziek en entertainment weg van een behoorlijke groep mensen, puur voor eigen winst. Rijk worden zonder zelf echte en eerlijke moeite in werk te steken, doorverkoop is schandalig.

 4
Avatar riazor
do 18 okt 2012 16:10

riazor Bubbels, vraagje voor jou. Hoe ga je precies te werk? Klopt het dat je een stel tickets koopt voor een concert, waarvan je vermoedt dat het uitverkoopt, en ze dan onmiddellijk gaat aanbieden (bijv. via Marktplaats)?

 1
Avatar Kolle
do 18 okt 2012 16:33

Kolle Tja, zolang de consument dom genoeg is om te blijven lappen voor die doorverkochte tickets, kan ik de handelaren geen ongelijk geven. Makkelijkere eurotjes bestaan bijna niet.
En even een terugkoppeling naar Christa en Jaykay, wees trots op jezelf. Bubbels doet het vast in z'n broek. *proest*

 -1
Avatar Freeburt
do 18 okt 2012 17:03

Freeburt Bubbels?

Zo heette die aap van Michael Jackson toch?

 2
Avatar smellycat
do 18 okt 2012 17:18

smellycat whoooo ik zie hier gewoon bedreigingen en beldigingen langs komen. Niet erg sjiek hoor. Mensen laat gewoon eens ruimte voor anders denkende. Ik hoop dat de webmaster alle beledigende en bedreigende teksten verwijderd en de plaatsers waarschuwd.
Mensen hebben idd een eigen verantwordelijkheid maar dat houd niet in dat oplichters zoals ticketloket aangepakt en opgepakt moeten worden. De discussie van meisjes met een kort rokje vragen erom is toch al jaren geleden afgesloten. Men moet de wereld niet omdraaien en de schuld bij eerlijke mensen neerleggen.
Verder wordt er in Nederland overal in gehandeld dus ook in T-shirts, boeken. flippo's, keukens en concertkaarten. Volgens mij gewoon een vrije handel en als je hier problemen mee hebt is het wellicht een idee om naar Noord Korea te verhuizen waar daar moag het allemaal niet. (Ja zelfs Cuba wordt wat vrijer dus daar kan ik mensen niet emer naar toe verwijzen.)
En Bubbels: je koopt vast binnen kort de verkleerde kaarten in diue je voor een paar euro moet dumpen met de belachelijk hoge prijzen van MOJO tegenwordig dus ook deze marktwerking doet vanzelf zijn werk..

 -1
Avatar Ace2000
do 18 okt 2012 19:25

Ace2000 Xalopalyps legt het keurig uit.Het is al lastig genoeg pm bij populaire concerten door een ticket te bestellen zonder dat er ook aasgieren met louter winstbejacht meedingen om me een poot uit te draaien als ze toevallig eerder tickets hebben.


Bubbels , goed recht jeverkooppraktijken hier te verdedigen maar ik zal er niet rouwig om zijn als je )zoals smellycat aangeeft' een keer misgokt en met een financiele kater achterblijft.

 2
geen avatar
do 18 okt 2012 19:42

greenstein Ben benieuwd naar de hopelijk inhoudelijke reactie van Bubbels

 1
Avatar Pietsie
do 18 okt 2012 23:37

Pietsie Achterop een standaard Ticketservice-tickets staat onder andere "Dit toegangsbewijs is en blijft eigendom van de organisator en wordt aan de klant geleverd onder voorwaarde dat het zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisator en/of Ticket Service Nederland B.V. niet is toegestaan het toegangsbewijs te verkopen aan derden of op enige andere wijze op commerciële wijze direct of indirect aan derden te verstrekken, dan wel het toegangsbewijs in commerciële uitingen - op welke wijze dan ook - aan te bieden of te gebruiken. Bij overtreding van voornoemde voorwaarde is Ticket Service Nederland B.V. en/of de organisator gerechtigd dit toegangsbewijs ongeldig te maken en/of de klant een boete op te leggen."

Maar ja, regels, overtreden en makkelijk geld verdienen ... zucht.

 1
geen avatar
vr 19 okt 2012 14:04

zoutwater iederen hier weet toch dat bubbels, dikkie en smellycat zwarthandelaren zijn? kijk maar eens in hun eerdere posts. zou goed zijn om die mensen een keer te bannen.

 0
Avatar Christa1977
vr 19 okt 2012 16:46

Christa1977 zoutwater schreef:
iederen hier weet toch dat bubbels, dikkie en smellycat zwarthandelaren zijn? kijk maar eens in hun eerdere posts. zou goed zijn om die mensen een keer te bannen.


Oh. ik wist dat niet.
Ik zeg: Bannen dat tuig!

 0
Avatar smellycat
vr 19 okt 2012 23:12

smellycat Christa1977 schreef:
zoutwater schreef:
iederen hier weet toch dat bubbels, dikkie en smellycat zwarthandelaren zijn? kijk maar eens in hun eerdere posts. zou goed zijn om die mensen een keer te bannen.


Oh. ik wist dat niet.
Ik zeg: Bannen dat tuig!

Oe... gevaarlijk dit. Laten we anders denkenden buiten sluiten??? Jongens hebben jullie nooit opgelt met geschiedenis?
O ja check me gewoon dan zie je dat ik geen zwarthandelaar ben dus pas ook eens op met mensen in een hokje te duwen zoutwater!!

 -1
Avatar SmackBizkit
za 20 okt 2012 02:33

SmackBizkit DAMN!

 -1
Avatar SnarfLiono
za 20 okt 2012 12:59

SnarfLiono God, dat een stukje over zwarthandel nog tot Godwins moet leiden, sjongejonge, hee Smellycat weet je wie ook van 1929-1945 "zwarte"(is trouwens heel stigmatiserend dat woord in dit verband) kaarten verkocht???

 -2
Avatar jackwells
za 20 okt 2012 13:34

jackwells Wat een felle aanvallen op Bubbels. Voorop gesteld handelaren die de zaak flessen hard aanpakken. Oplichters zijn tuig, ben zelf een paar jaar geleden door Marokkaans tuig (naar later bleek) die gebruik maakte van oer Hollandse namen opgelicht. Vet betaald voor kaarten voor The Killers en nooit iets gekregen, tuig dus.

Maar nu weer terug naar het item: zwarthandelaren heb ik geen probleem mee. Ben ik ooit te laat voor een concert dan vind ik het niet erg om meer te betalen voor een kaartje. Met meer bedoel ik 25 tot 50%. Niets mis mee. De keerzijde van zwarthandelaren is dat je vaak voor weinig geld naar een concert kan gaan. Ben in verleden voor € 10,00 naar Muse geweest in Gofferpark nijmgen, voor € 5,00 naar Coldplay ook in Nijmegen. En als ik voor een prikkie naar een concert kan gaan dan kunnen jullie dat ook. Met andere woorden zwarthandelaren kunnen er ook voor zorgen dat je ook voor weinig geld naar een concert kan gaan. Daar hoor ik hier niemand over.
Lang leve de marktwerking dus.

Oplichters zijn ten alle tijde tuig, die mogen ze voor mij inderdaad kapot schieten. Mijn marokkaanse oplichters (The Killers) is doordat hij vele mensen opgelicht heeft inmiddels berecht, maar mijn centen heb ik niet terug. Van een kale kip (Marokkaan) kun je niet plukken.

 0
Avatar deHertog
za 20 okt 2012 14:49

deHertog Gast of die gasten nou Hollands, Marrokaans of Blauw met Groen zijn maakt voor het verhaal niks uit, rechtse flapdrol

 1
Avatar jackwells
za 20 okt 2012 14:51

jackwells Wie zegt dat ik rechts ben Brabants boertje

 -1
Avatar douwtje
zo 21 okt 2012 09:47

douwtje Iedereen die kaarten koopt van een tussen handelaar in plaats van de regulaire kaartverkopers, moet ook eens bedenken dat je het zelf ook in stand aan het houden bent die tussen handelaren. Ik hou zelf goed in de gaten als er een pre-sale is en anders probeer ik het op de dag zelf dat ticketmaster de kaarten in de verkoop gooit. Meestal kan je dan nog wel eens proberen om het via iemand te doen die op de dag zelf niet kan. Ik heb zelf een keer kaarten moeten verkopen omdat ik sta en zitplaatsen had kunnen bemachtigen van een concert van U2 maar iedereen verklaarde mij voor gek dat ik de kaarten voor de prijs verkocht die ik er zelf voor heb betaald bij ticketmaster. Ik zou ze met winst kunnen doorverkopen maar dat doe ik dus nooit. Ik wil niet mee doen met die asociale bende om kaarten duurder te verkopen. Nadeel is wel dat je voor een populair concert overstelpt met mailtjes als je ze aanbied voor de normale prijs. Ik heb toen een vraag verzonnen over de groep en degene die dat goed had heeft de kaarten van mij overgenomen. Had ik tenminste weer een echte fan blij gemaakt.

 1
geen avatar
zo 21 okt 2012 11:35

dikkie zoutwater schreef:
iederen hier weet toch dat bubbels, dikkie en smellycat zwarthandelaren zijn? kijk maar eens in hun eerdere posts. zou goed zijn om die mensen een keer te bannen.


tuurlijk zoutwater en jij werkt bij mojo/livenation kijk je eerder post maar na je verdeligd hun altijd.

 -1
Avatar smellycat
zo 21 okt 2012 13:56

smellycat SnarfLiono schreef:
God, dat een stukje over zwarthandel nog tot Godwins moet leiden, sjongejonge, hee Smellycat weet je wie ook van 1929-1945 "zwarte"(is trouwens heel stigmatiserend dat woord in dit verband) kaarten verkocht???

Geen idee maar zoals aangegevn ik verkoop geen 'zwarte'kaarten. Ik vind het alleen niet normaal hoe simpel mensen kunnen zijn en iemand die er voor kiest het wel te doen tegen een muur willen zetten en eigenlijk willen uitbannen. Geen ruimte voor anders denkende dan toch? Het is nog stommer de reactie om er zonder verder bij na te denken mee in te stemmen. De mensen die zulke zieke ideeen hebben zijn vind ik gevaarlijk want je ziet dat er voldoende 'domme' mensen zijn die zich er klakkeloos bij aansluiten.
Als zbubbels zwart kaarten verkoopt is dat zijn ding. Als zouwater gewoon zelf van mojo os vind ik dat ook geen probleem. Mijn insteek is alleen laat ieder in zijn waarde of je het nu met hem eens bent of niet. En ben niet zo dom om te posten dat mensen tegen een muur gezet moeten worden of dat we anders denkende moeten bannen (volgens mij is zowel Bubbels als zoutwater geen gevaar voor de maatschappij en willen ze beide gewoon verdienn aan concertkaarten. (winst mojo betreft miljoenen euro's per jaar)
Hopende hiermee mijn punt te hebben gemaakt en wellicht etgen beter weten in hoop ik dat mensen niet zo stom zijn om zulke uitspraken te doen.

 -1
Avatar Christa1977
zo 21 okt 2012 15:57

Christa1977 Dan zal ik ook politiek correct mijn mening geven:

Zwart handelaren verpesten de gewoon de hele ticket-markt! door hun praktijken moeten de echte fans meer voor hun kaartjes moeten betalen als ze hun bandje eens willen zien spellen. Concerten raken sneller uitverkocht waardoor ook de concertzalen en organisatoren de prijzen om hoog doen (het is immers toch wel uitverkocht) waardoor fans nog meer moeten betalen. Ik koop per definitie geen kaarten bij zwart handelaren en daarom heb ik al heel wat concerten aan me voorbij moeten laten gaan omdat die handelaren alles hadden op gekocht. Bovendien is het gewoon illegaal wat ze doen. Dus niets anders denkende maar gewoon criminelen (zo noem je mensen toch die de wet overtreden) Dus wees gerust: het is niet gevaarlijk deze mensen te bannen van dit forum omdat ze simpelweg de wet (die we als maatschappij als leidraad hebben) overtreden!

Nu even iets minder politiek correct: Ze hoeven van mijn niet perse tegen een muur, doodknuppelen mag ook!

 1
geen avatar
zo 21 okt 2012 16:51

bubbels Hoi Concertbezoekers,

eigenlijk wou ik niet reageren. Want mensen die schrijven je moet ze tegen de muur zetten die zie ik niet als vol aan.
Onze organisatie staat nooit in de rij want wij krijgen de kaarten rechtstreeks de meeste mensen weten niet wie de grootste handelaren zijn dat is de organisatie zelf. Want wij betalen hier extra voor.Wij krijgen ook altijd de beste kaarten. Nooit niemand zich af gevraagd waarom er altijd nog kaarten terug komen?? Juist dat zijn onze kaarten.
Verder wens ik iedereen veel luister plezier.

 -1
Avatar SnarfLiono
zo 21 okt 2012 21:35

SnarfLiono smellycat schreef:
SnarfLiono schreef:
God, dat een stukje over zwarthandel nog tot Godwins moet leiden, sjongejonge, hee Smellycat weet je wie ook van 1929-1945 "zwarte"(is trouwens heel stigmatiserend dat woord in dit verband) kaarten verkocht???

Geen idee maar zoals aangegevn ik verkoop geen 'zwarte'kaarten. Ik vind het alleen niet normaal hoe simpel mensen kunnen zijn en iemand die er voor kiest het wel te doen tegen een muur willen zetten en eigenlijk willen uitbannen. Geen ruimte voor anders denkende dan toch? Het is nog stommer de reactie om er zonder verder bij na te denken mee in te stemmen. De mensen die zulke zieke ideeen hebben zijn vind ik gevaarlijk want je ziet dat er voldoende 'domme' mensen zijn die zich er klakkeloos bij aansluiten.
Als zbubbels zwart kaarten verkoopt is dat zijn ding. Als zouwater gewoon zelf van mojo os vind ik dat ook geen probleem. Mijn insteek is alleen laat ieder in zijn waarde of je het nu met hem eens bent of niet. En ben niet zo dom om te posten dat mensen tegen een muur gezet moeten worden of dat we anders denkende moeten bannen (volgens mij is zowel Bubbels als zoutwater geen gevaar voor de maatschappij en willen ze beide gewoon verdienn aan concertkaarten. (winst mojo betreft miljoenen euro's per jaar)
Hopende hiermee mijn punt te hebben gemaakt en wellicht etgen beter weten in hoop ik dat mensen niet zo stom zijn om zulke uitspraken te doen.

Ik ben best voor ruimte voor andersdenkendeN zelfs als ze aan de nationale N-weglaat aandoening lijden...

 -1
geen avatar
ma 22 okt 2012 10:03

zoutwater bubbels schreef:
Hoi Concertbezoekers,

eigenlijk wou ik niet reageren. Want mensen die schrijven je moet ze tegen de muur zetten die zie ik niet als vol aan.
Onze organisatie staat nooit in de rij want wij krijgen de kaarten rechtstreeks de meeste mensen weten niet wie de grootste handelaren zijn dat is de organisatie zelf. Want wij betalen hier extra voor.Wij krijgen ook altijd de beste kaarten. Nooit niemand zich af gevraagd waarom er altijd nog kaarten terug komen?? Juist dat zijn onze kaarten.
Verder wens ik iedereen veel luister plezier.


Haha lul niet man. Je betaalt gewoon studenten en andere sukkels om kaarten voor je in te kopen. Dat weet toch iedereen?

En ik ben niet van Mojo, maar ik werk wel in de live industrie dus ik weet hoe het werkt.

Alle handelaren verdedigen zich door te roepen dat Mojo zoveel winst maakt. Dat valt best mee. Weet je wie er veel winst maakt aan cocnerten? Artiesten. En terecht. Die krijgen gewoon 90 % van de winst van een show. Dat is geen geheim en het is ook logisch.

Handelaren zijn gewoon zielige lui, die waarschijnlijk vroeger op het schoolplein ook al klasgenoten stonden op te lichten met knikkers. Ga eens een normale eerlijke baan zoeken. En doe je alsjeblieft niet voor als muziekfan op dit soort fora. Want een echte fan knijpt een andere fan niet uit.

Amen.

 1
geen avatar
ma 22 okt 2012 11:19

dikkie @zoutwater

dan mag je van geluk spreken dat je nog werkt heb als je niet bij mojo werkt want na mijn weten worden 90% van de concerten door mojo geregeld.

een volgens mijn heb ik toch echt wel normale baan. ik ben namelijk bakker
misschien kun jij dit keer doen weet je wat echt werk is inplaats van achter je mojo computer ander zwart maken.

mijn tijden zijn
maandag 2.30 uur tot 10.30 uur
woensdag 2.30 uur tot 10.30 uur
donderdag 2.30 tot 10.30 uur
vrijdag 1.00 uur tot 11.00 uur
vrijdagavond 22.00 uur tot zaterdagochtend 7.00 uur

ik vindt wel leuk dat je mijn zwarthandelaar noemt maar daar heb ik zoals je ziet wienig tijd voor.
maar goed volgens jou is dit geen normale baan.

een ik ben zeker muziekliefhebber ga ook veel na concerten enige probleem is dat ik dan altijd volgende dag vrij moet nemen.

maar mijn probleem is dat er van die belachelijk service kosten worden gevraag.
en van die belachelijk prijzen door mojo.
daarom geef ik altijd zo af op mojo.
zie alleen al mijn concert agenda waar ik ben geweest dan wil jij zeggen dat ik geen liefhebber ben.

stap een keer in de echte wereld man.

 -1
Avatar Christa1977
ma 22 okt 2012 18:58

Christa1977 @bubbels

Dus jij ziet mij niet voor vol aan? Nou dat is dan ook mooi de omgekeerde wereld. Ik verdien gewoon op een eerlijke manier mijn geld en hou me niet bezig met illegale praktijken. In tegenstelling tot jou die eerlijke mensen op een slinkse manier geld uit hun zakken probeert te kloppen. Als ik mijn centjes zo zou moeten verdienen werd ik liever parkeerwachter.

En je zegt:
"mensen weten niet wie de grootste handelaren zijn dat is de organisatie zelf."

Wijzen naar andere die nog erger zijn dan jou daarmee kun je je daden niet goed praten.
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen doen en laten!

 1
Avatar smellycat
ma 22 okt 2012 19:04

smellycat zoutwater schreef:
bubbels schreef:

Alle handelaren verdedigen zich door te roepen dat Mojo zoveel winst maakt. Dat valt best mee. quote]
check de facts voordat je wat schrijft Zoutwater:
Omzet/inkomsten Livenation zijn.
Revenue
US$ 5.38 billion (2011)
Operating income
US$ 18.34 million (2011)
Net income
US$ -70.40 million (2011)
Total assets
US$ 5.088 billion (2011)
Total equity
US$ 1.62 billion (2011
Is ook niet gek want zie de prijzen voor een kaartje Maroon5, en Il Divo (205 tot 324 euro per kaart!!

Maar nogmaals daar gaat het helemaal niet om want ik zou ook zo reageren als er mensen zijn die zeggen dat we de directeur van livenation tegen een muur moeten zetten. Maak zaken gewoon niet mooier dan ze zijn en kom met feiten en laat elkaar in zijn/haar waarde..

 -1
Avatar nofunatall
ma 22 okt 2012 20:15

nofunatall Iedereen die sowieso geen tickets koopt via de officciele website zijn niet uitermate slim, rsja.

 1
Avatar jeroensiep
di 23 okt 2012 13:26

jeroensiep nofunatall schreef:
Iedereen die sowieso geen tickets koopt via de officciele website zijn niet uitermate slim, rsja.
Ondanks dat sommige mensen gewoon heel graag naar een concert willen gaan en bereid zijn om iets meer te betalen om alsnog te kunnen? Ik vind hun nou niet de schuldige in dit geval, en ook niet per se dom.

Die tickets zouden gewoon sowieso niet in de handen van onofficiële websites moeten zijn. Dan kaarten op naam zoals bij festivals in Engeland en bij bijvoorbeeld Pukkelpop al is. Dan kúnnen ze niets doorverkopen want er zijn geen blanco-kaarten. Probleem opgelost.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.