nieuws: Winnen: 5x2 kaarten Dry The River en Are You A Lion in Club Ziggo

print
mail to friend
Door Freya op 20 juni 2012 - 14:10 1 Op maandag 25 juni staan de Engelse folkrock band Dry The River en Are You A Lion in Club Ziggo te Amsterdam. De debuutplaat van de veelbelovende Dry The River heet "Shallow Bed". Op dit album is het geheel eigen geluid van de band te horen en dit wordt goed ontvangen. Ook het Zwolse Are You A Lion kwam recent met een nieuwe CD. De showcase is een Ziggo Live avond voor slechts 150 personen en vindt plaats in Club Ziggo, gelegen in Ziggo Dome.

Podiuminfo mag 5x2 kaarten weggeven voor de showcase van Dry The River en Are You Lion!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Dry The River en Are You Lion in Club Ziggo wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Dry The River'. Deze actie loopt tot 22 juni 2012.
volgend nieuwsbericht
gregorypage

GREGORY PAGE IN DECEMBER NAAR DE OOSTERPOORTOp woensdag 12 december staat singer-songwriter Gregory Page met zijn band...

liars
vorig nieuwsbericht

LIARS NAAR OT301 Eerder werd al bekend dat Liars dit najaar terugkeert naar Europa en...

REACTIES

Avatar Bennn
wo 20 jun 2012 15:52

Bennn Tof!

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS