Vanavond Frontstage Radio 15!

Door HarmG op 03 november 2010 - 16:17 We blijven onverminderd doorgaan met ons eigen radioprogramma en vanavond is het alweer tijd voor Frontstage Radio deel 15! Van 6 tot 7 op Amsterdam FM, gepresenteerd door Martje Schoemaker. Deze week hebben we natuurlijk weer een gast, en wel een band die de komende tijd door Nederland tourt met Sound of the Rock 'n Roll Underground. Wie? Dat hoor je zo! Verder hebben we de allernieuwste singles van Cee-lo Green en The Decemberists plus nog veel meer toffe muziek.

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



geldnews.jpg2

VEEL POPPODIA VREZEN FAILLISSEMENTDe Nederlandse poppodia vrezen voor ontslagen en faillissementen nu 60...

Airshipnews

WINNEN: 2X2 KAARTEN AIRSHIP IN ROTOWN Airship is een veelbelovend bandje uit Manchester. Met de onlangs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.