OVER PODIUMINFO: De agenda van uw podium, café of zaal op Podiuminfo?

Indien u concerten en evenementen over optredens in uw zaal ook graag via Podiuminfo onder de aandacht van een groot publiek wilt brengen, neem dan contact op met . Graag vertellen wij u meer over de werkwijze en de verdere voordelen van promotie op en via Podiuminfo. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Over Podiuminfo
Podiuminfo.nl is een spin-off van het populaire Festivalinfo.nl. Festivalinfo biedt sinds 2001 het meest complete festivaloverzicht, met informatie en nieuws over vrijwel alle festivals in Nederland en België. Dagelijks weten circa 15.000 bezoekers Festivalinfo te vinden.

In 2005 werd Podiuminfo gelanceerd. Op Podiuminfo.nl (eveneens .be) treffen bezoekers een indrukwekkende concertagenda en nieuws over geplande optredens van interessante artiesten aan. Dankzij veel koppelingen met de bestaande informatie van Festivalinfo, is er over vele artiesten reeds informatie aanwezig. Hierdoor heeft Podiuminfo in snel tempo naam gemaakt als nuttige bron voor informatie over artiesten en hun live optredens. Ook Podiuminfo ontvangt inmiddels dagelijks duizenden bezoekers.

Via Podiuminfo is naast een totaaloverzicht van concerten ook per podium een aparte agenda op te vragen. Verder worden naast optredens van artiesten aan de rechterkant van de pagina ook de overige optredens die bij Podiuminfo bekend zijn weergegeven, waardoor liefhebbers van de artiest in kwestie snel kunnen zien waar zij terecht kunnen voor meer liveshows.

De informatie over bands op Podiuminfo
Ben je artiest of fan en wil je de biografie van een artiest aanleveren of actualiseren? Zoek dan via deze pagina de pagina over de betreffende act. Rechtsbovenaan de detailpagina vind je een link waarmee je nieuwe info kunt aanleveren aan onze redactie. Info over artiesten dient altijd in correct Nederlands geschreven te zijn, aangeleverde info in andere talen wordt niet verwerkt.

Overige info

  • Bij Festivalinfo & Podiuminfo hoort een levendige community, op het Festivalinfo / Podiuminfo Forum, bespreken vele muziekliefhebbers dagelijks over de vele concerten en festivals in Nederland en België.
  • Wil je regelmatig (maximaal een keer per week) een nieuwsbrief ontvangen met interessant concert- en festivalnieuws? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief
  • Wil je de headlines van het nieuws van Podiuminfo of een festivalagenda automatisch en altijd actueel op jouw site of weblog: Festivalnieuws / Concertnieuws op jouw site

  • Aanvullende contactinformatie vind je hier.