concert: Moss in Rotown op ZATERDAG 15 DECEMBER 2012 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Moss
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Moss
    Moss - 21/9 - Metropool
    © Marieke Waalwijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Moss in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
15 DEC
MOSS Rotown, Rotterdam
2012
Hoofdprogramma Moss
Voorprogramma The Silhouettes
Toegang 15 euro

EXTRA INFORMATIE

Verplaatst naar Corso

Moss keert terug! Na een zwaar uitverkochte show in het voorjaar en overweldigende reacties na aanleiding van Pinkpop staan Marien Dorleijn en zijn mannen vanavond opnieuw in Rotterdam. In onze bescheiden optiek blijft dit één van de meest getalenteerde bands dat ons kikkerlandje in jaren heeft voortgebracht. Zo bleek doorbraakplaat Never Be Scared/Don’t Be A Hero slechts een voorbode van het moois dat nog komen gaat. Het alom bejubelde derde album Ornaments kent minstens zo veel inventieve gitaarliedjes als zijn voorganger, rijk aan avontuur en gekenmerkt door een gedreven passie. Overtuigender dan ooit weet Moss ritmisch vernuft te combineren met tijdloze melodieën en een intense dynamiek. Ook op het podium heeft de band alles tot in de puntjes uitgewerkt, compleet met enerverende visuals en een meeslepende drive.

Foto's van Moss, The Silhouettes

Foto Moss te Moss - 20/4 - Paradiso Noord Foto Moss te Moss - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Moss te ZOOmeravond: Moss - 25/8 - Artis Foto Moss te Dauwpop 2012 Foto Moss te ZOOmeravond: Moss - 25/8 - Artis Foto Moss te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 204 foto's van Moss
Bekijk alle 2 foto's van The Silhouettes

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest