concert: William Fitzsimmons in Vondelkerk op WOENSDAG 22 NOVEMBER 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • William Fitzsimmons
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • William Fitzsimmons
    Sziget 2015 - Zaterdag
    © Gracia Visscher


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (William Fitzsimmons in Vondelkerk) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
22 NOV
WILLIAM FITZSIMMONS 20:00 uur Vondelkerk, Amsterdam (door: Paradiso )
2017
Hoofdprogramma William Fitzsimmons

EXTRA INFORMATIE

William Fitzsimmons, een multi-instrumentalist met een fluisterstem en een opleiding in de geestelijke gezondheidszorg. Het verhaal van Fitzsimmons is een niet alledaags verhaal. Zijn beide ouders zijn blind en daarom verliep thuis alles via non-visuele communicatie. Het huis stond vol instrumenten, zijn vader bouwde zijn eigen kerkorgel en zijn moeder liet hem kennismaken met de muziek van Bob Dylan, Joni Mitchell en James Taylor. Hij bespeelde van jongs af aan vele instrumenten, begon zelf muziek te schrijven en nam zijn eerste twee albums (Until When We Are Ghosts (2005) en Goodnight (2006)) helemaal zelf op. Waar Goodnight een plaat is waarop op uiterst sombere manier de scheiding van zijn ouders wordt verwerkt, en op Sparrow And The Crow (2008) zijn eigen scheiding, zo breekbaar opgewekt klinkt Gold In The Shadow (2011). Voor liefhebbers van Sufjan Stevens, Alexi Murdoch en Iron & Wine. Ingetogen, fragiel en sfeervol staat William Fitzsimmons vanavond in de Vondelkerk.

Foto's van William Fitzsimmons

Foto William Fitzsimmons te Sziget 2015 - Zaterdag Foto William Fitzsimmons te Sziget 2015 - Zaterdag Foto William Fitzsimmons te Sziget 2015 - Zaterdag Foto William Fitzsimmons te Haldern Pop 2009 Foto William Fitzsimmons te Crossing Border Den Haag 2011 Foto William Fitzsimmons te Crossing Border Den Haag 2011
 
Bekijk alle 6 foto's van William Fitzsimmons

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden