concert: The Dubbeez in Paradiso op DONDERDAG 08 FEBRUARI 2018

  • The Dubbeez
    Paaspop 2016 - Vrijdag
    © René Obdeijn
  • The Dubbeez
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
DO.
08 FEB
THE DUBBEEZ Kleine Zaal, 22:15 uur Paradiso, Amsterdam
2018
Hoofdprogramma The Dubbeez

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 februari 2018.
Dat is 2260 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Dubbeez in Paradiso
DEZE The Dubbeez TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 08 feb
Paradiso, Amsterdam
€ 9,08

EXTRA INFORMATIE

De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Dit septet weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Met het strakke ritme-tandem Earl op drums en zijn zus Olivia op bas legt The Dubbeez een solide fundament onder hun eigen, sprankelende composities. De vocals van Quincy en Joanne houden het dansend publiek bij de les, terwijl de strakke synthesizerlines van Bobby, en de stratosferische improvisaties van gitarist Mills op zijn Fender het geheel onder aangename spanning zetten.
Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nualgelden als een grote belofte, die ook buiten de wereld van reggaeliefhebbers de muziekliefhebbers heeft weten te overtuigen. In het voorjaar van 2017 hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in Kingston, Jamaica.

Foto's van The Dubbeez

Foto The Dubbeez te Breda barst 2018 Foto The Dubbeez te Breda barst 2018 Foto The Dubbeez te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Dubbeez te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto The Dubbeez te Breda barst 2018 Foto The Dubbeez te Paaspop 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 7 foto's van The Dubbeez

Gerelateerd nieuws