concert: Stu Larsen in Evangelisch−Lutherse Kerk op DINSDAG 07 NOVEMBER 2017

  • Stu Larsen
    Passenger - 5/2 - Tivoli
    © Bas van der Vorm
DI.
07 NOV
STU LARSEN 20:00 uur Evangelisch−Lutherse Kerk, Groningen (door: De Oosterpoort )
2017
Hoofdprogramma Stu Larsen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 07 november 2017.
Dat is 2334 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Stu Larsen in Evangelisch−Lutherse Kerk
DEZE Stu Larsen TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 07 nov
Evangelisch−Lutherse Kerk, Groningen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

De Australische singer-songwriter Stu Larsen heeft een compact en stevig oeuvre op zijn naam staan. Gewapend met zorgvuldig gecomponeerde songs trekt hij al jaren de wereld over als een ware troubadour. Het is dan ook niet toevallig dat zijn laatste album de titel Vagabond draagt. Dit meest recente werk dateert alweer uit 2014. Extra fijn dus dat zijn nieuwe album Resolute eind juli verschijnt.

Stu Larsen schreef de nummers voor Resolute in Schotland, Spanje en Australië, nam de demo op in Engeland en maakte het nieuwe album uiteindelijk af in Australië. Klaar om zijn nieuwe werk live ten gehore te brengen, komt hij op 7 november weer naar Groningen.

Larsen trad eerder op in De Bovenkamer van Groningen en in het toenmalige Infoversum. Nu is hij terug voor wederom een concert op een bijzondere locatie. Geniet van de subtiele en prachtig uitgevoerde songs die absoluut goed tot hun recht komen in de unieke setting van de Lutherse Kerk.

Foto's van Stu Larsen

Foto Stu Larsen te Passenger - 5/2 - Tivoli Foto Stu Larsen te Passenger - 5/2 - Tivoli Foto Stu Larsen te Passenger - 5/2 - Tivoli
 
Bekijk alle 3 foto's van Stu Larsen

Gerelateerd nieuws