concert: Miss Montreal in Hedon op ZATERDAG 11 NOVEMBER 2017

  • Miss Montreal
    Appelpop 2012
  • Miss Montreal
    Festyland 2012
    © Marcel Poelstra
ZA.
11 NOV
MISS MONTREAL Grote zaal, 19:45 uur Hedon, Zwolle
2017
Hoofdprogramma Miss Montreal

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 11 november 2017.
Dat is 2330 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Miss Montreal in Hedon
DEZE Miss Montreal TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 11 nov
Hedon, Zwolle
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Hoewel ze nog middenin haar theatertour zit kondigt Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans vandaag een nieuwe clubtour aan. Dit najaar tourt de band langs een aantal poppodia in Nederland. Sanne heeft bewust gekozen voor de kleinere zalen. Na een grote show in de HMH en een jaarlijks festivalschema waar je 'u tegen zegt', vindt ze het tijd om terug te gaan naar waar het allemaal ooit begonnen is!

Sanne: “ Ik heb mijn eerste album destijds ingezongen in een huis in Portugal. Omdat er toen zoveel gebeurde in mijn leven, heb ik eigenlijk helemaal niet kunnen genieten van al die speciale momenten. Dus we gaan het nu opnieuw doen! Dit najaar komt er een EP uit met nummers die erg persoonlijk zijn. Ik wil graag mijn ei kwijt op een ietwat andere creatieve manier. En de clubtour wordt gewoon een avondje terug in de tijd. Persoonlijke liedjes van toen, maar ook nieuw werk, biertje in de hand en genieten maar...”

Foto's van Miss Montreal

Foto Miss Montreal te Zuiderpark Live: Miss Montreal - 24/06 - Zuiderparktheater Foto Miss Montreal te Festyland 2011 Foto Miss Montreal te Miss Montreal  - 26/3 - W2 Foto Miss Montreal te Coldplay - 10/9 - Goffertpark Foto Miss Montreal te 538 Koningsdag 2019 Foto Miss Montreal te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 331 foto's van Miss Montreal

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden