concert: Spinvis in Paard op VRIJDAG 08 DECEMBER 2017

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
VR.
08 DEC
SPINVIS Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
Hoofdprogramma Spinvis

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 december 2017.
Dat is 2303 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Spinvis in Paard
DEZE Spinvis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 dec
Paard, Den Haag
€ 22,50

EXTRA INFORMATIE

Vijf jaar na ‘Tot Ziens, Justine Keller’ is Spinvis terug met een tour en een nieuw album ‘Trein/Vuur/Dageraad’. Spinvis zorgt er bij elk concert opnieuw voor dat zijn verhalen op een bijzondere wijze worden verteld.

De tournee vindt plaats in het jaar dat Spinvis, het alias van Erik de Jong, zijn derde lustrum viert als artiest, een jubeljaar dat luister wordt bijgezet met het verschijnen van zijn vierde langspeler ‘Trein Vuur Dageraad’. Een album waarmee hij zichzelf overtreft, zo stelde een toonaangevende Belgische journalist. Een boute stelling, gezien het de opvolger is van het buitengewoon goed ontvangen ‘Tot Ziens Justine Keller’ en Spinvis’ eerdere platen stuk voor stuk ‘goud’ zijn geworden (het debuut is inmiddels zelfs ‘platinum’).

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Spinvis te Hart op de Tong: Spinvis - 19/11 - Keizersgrachtkerk Foto Spinvis te Parade Amsterdam - vrijdag 24 augustus 2012 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Parade Amsterdam - vrijdag 24 augustus 2012 Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest