concert: Ronnie Flexx & Deuxperience Band in Simplon op VRIJDAG 19 MEI 2017

  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
19 MEI
RONNIE FLEXX & DEUXPERIENCE BAND Grote Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma Ronnie Flex

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 mei 2017.
Dat is 2531 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ronnie Flexx & Deuxperience Band in Simplon
DEZE Ronnie Flexx & Deuxperience Band TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 mei
Simplon, Groningen
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Daar is hij dan: Ronnie Flex, in unieke setting met zijn Deuxperience Band. Voor het 40-jarig jubileum keert hij speciaal terug naar Simplon! Hij stond al eens eerder bij ons op het podium in maart 2015, vlak voor het grote succes. Nu, twee jaar later, is Ronnie Flex één van de grootste hiphop artiesten van Nederland.

Sinds het nummer 'Drank & Drugs', is hij zeker de meest besproken hiphop artiest van ons land. Als ze het zelfs in de Tweede Kamer over je muziek hebben, kun je echt zeggen dat je groot bent. Dat blijkt als hij in 2016 met zijn 'Ronnie Flex and Friends' show Ahoy Rotterdam weet vol te krijgen. In 2017 is Ronnie Flex nog steeds aan het doorgroeien en wordt hij live ondersteund door de Deuxperencie Band. Begin dit jaar stond hij nog met deze band op Eurosonic Noorderslag voor een springend en swingend publiek en nu keert hij terug naar Groningen. Dit is misschien wel de laatste keer dat je deze hiphop held in zo’n intieme omgeving kunt zien!

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Vrienden van Amstel Live 2024 Foto Ronnie Flex te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex & Deuxperience Band - 15/12 - TivoliVredenburg Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Lowlands 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 100 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerd nieuws