concert: Donnie (NL) in Paard op DONDERDAG 09 NOVEMBER 2017

  • Donnie (NL)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Donnie (NL)
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
DO.
09 NOV
DONNIE (NL) Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2017
Hoofdprogramma Donnie (NL)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 09 november 2017.
Dat is 2351 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Donnie (NL) in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 09 nov
Donnie
Paard, Den Haag
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Rapper Donnie, die zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe noemt, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante mode smaak niet onder stoelen of banken steekt. Zijn album 'Mannelogie' bestaat uit ervaringen die uit zijn leven zijn gegrepen en worden verhaald middels een mozaïek van slang en uiteenlopende talen.

In de twaalf tracks die het album telt, doet Donnie de ‘Makkareen’ met Mr. Polska, neemt hij je mee naar ‘t Leidse, en reist hij naar zijn eigen kosmos als een ekte Wubbo Ockels. Bas Bron, producer van De Jeugd van Tegenwoordig, heeft nooit eerder voor een andere rapper of rapformatie nummers geproduceerd, maar maakte voor Donnie een uitzondering. Met de samenwerking wordt de kenmerkende sound van het label, die naadloos aansluit bij het intrigerende muzikale universum van Donnie, verder voortgezet in de jongste generatie van de Magnetron familie.

Foto's van Donnie (NL)

Foto Donnie (NL) te Donnie - 3/11 - Paradiso Foto Donnie (NL) te Life I Live 2019 Foto Donnie (NL) te Dauwpop 2019 Foto Donnie (NL) te Parkpop 2022 Foto Donnie (NL) te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Donnie (NL) te Paradi50 - 30/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 72 foto's van Donnie (NL)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws