concert: Plaatpresentatie: Mr. Wallace in Vera op ZATERDAG 22 APRIL 2017

  • Mr. Wallace
    Madness - 12/12 - AFAS Live
    © Marc de Jong
  • Mr. Wallace
    Madness - 12/12 - AFAS Live
    © Marc de Jong
ZA.
22 APR
PLAATPRESENTATIE: MR. WALLACE Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2017
Hoofdprogramma Mr. Wallace

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 22 april 2017.
Dat is 2553 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Plaatpresentatie: Mr. Wallace in Vera
DEZE Plaatpresentatie: Mr. Wallace TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 22 apr
Vera, Groningen
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. Dankzij een goede samenwerking met Boombax Bookings & Management, heeft de band al op vele festivals en podia gespeeld. Ook als support van o.a The Skatalites, The Specials en Madness bewijst Mr. Wallace dat ze een van de meest energieke en veelbelovende ska-band zijn. van Nederland zijn . De band heeft verschillende pop-awards gewonnen, werd uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en heeft meerdere keren getourt in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Het gloednieuwe album 'BREATHE AGAIN' bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met heartfelt lyrics. Het album vangt de band op hun best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band. Met deze derde plaat bevestigd de band wederom haar naam als must-see live act die elk publiek opzweept, meeneemt en uitbundig achterlaat.

Foto's van Mr. Wallace

Foto Mr. Wallace te Madness - 12/12 - AFAS Live Foto Mr. Wallace te Reel Big Fish - 7/4 - Tivoli Foto Mr. Wallace te Madness - 12/12 - AFAS Live Foto Mr. Wallace te Madness - 12/12 - AFAS Live Foto Mr. Wallace te Reel Big Fish - 7/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 5 foto's van Mr. Wallace

Leden die hier naar toe zijn geweest