concert: Steffen Morrison in Altstadt op VRIJDAG 12 MEI 2017

  • Steffen Morrison
    North Sea Jazz 2019 - vrijdag
    © Charles Batenburg
  • Steffen Morrison
    Luxor Love - 10 jaar Luxor Live
    © Bernard Bodt
VR.
12 MEI
STEFFEN MORRISON 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2017
Hoofdprogramma Steffen Morrison
Voorprogramma The Moods

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 mei 2017.
Dat is 2513 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Steffen Morrison in Altstadt
DEZE Steffen Morrison TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 mei
Altstadt, Eindhoven
€ 7,50

EXTRA INFORMATIE

Met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgebruik, wekt Steffen Morrison het oude soul-geluid weer tot leven en geeft het een opwindende eigen draai. Hij groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye. Maar ook de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed hebben zijn stijl beïnvloed.
Steffen heeft met zijn ‘The Band Of Brothers’ onder meer voorprogramma’s verzorgd voor internationale artiesten als Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq. Dit jaar sloot hij op Noorderslag met een spetterende show af in de Soul & Jazz zaal in de Oosterpoort.

Wat is er mooier dan een gitaar? Drie gitaren! Voeg daar twee zangers, een hammond, een inventieve ritmesectie en bakken meerstemmigheid aan toe en je hebt de ingrediënten die van The Moods een van de betere roots-rockbands maakt van zuidelijk Nederland. Mét een vet soul geluid bovendien!

Foto's van Steffen Morrison, The Moods

Foto Steffen Morrison te Luxor Love - 10 jaar Luxor Live Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te Zwarte Cross Festival 2023 Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag
 
Bekijk alle 8 foto's van Steffen Morrison

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest