concert: Blaudzun in Podium Victorie op ZATERDAG 20 MEI 2017

  • Blaudzun
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
  • Blaudzun
    Blaudzun - 10/3 - Patronaat
    © Bert Vethaak
ZA.
20 MEI
BLAUDZUN Grolsch Zaal, 19:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2017
Hoofdprogramma Blaudzun
Toegang 22,50 euro
Deur: 25 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 20 mei 2017.
Dat is 2532 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De opvallende verschijning van singer-songwriter Blaudzun is niet meer weg te denken uit het muzieklandschap sinds zijn doorbraak in 2012 met Heavy Flowers. Tweeënhalf jaar na het succesvolle album Promises Of No Man's Land brengt Blaudzun zijn vijfde studioalbum Jupiter in drie delen uit. De delen worden in verschillende periodes en studio's opgenomen. Afgelopen oktober kwam Jupiter Part I uit, dat door Rolling Stone Duitsland 'een oprecht krachtig muzikaal statement' werd genoemd.

Het past bij de werkhouding van Blaudzun. Of hij nu op tournee is, aan het schrijven is of in de media verschijnt – hij is altijd hard aan het werk. Hij begon direct na de laatste show van de tour voor Jupiter Part I met het schrijven voor Jupiter Part II. "Het is erg stimulerend geweest, in het bijzonder het tempo waarin ik een album produceer. Het gaat altijd gepaard met een gevoel van risico. Daar geniet ik van," aldus Blaudzun.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Appelpop 2012 Foto Blaudzun te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Blaudzun te Welcome To The Village 2017 - Vrijdag Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/11 - 013 Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
 
Bekijk alle 286 foto's van Blaudzun

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws