concert: Hallo Venray in Altstadt

VR.
19 MEI
HALLO VENRAY 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2017
HOOFDPROGRAMMA Hallo Venray
VOORPROGRAMMA Nouveau Vélo
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Hallo Venray in Altstadt
Tickets Hallo Venray:
vr 19 mei
Altstadt, Eindhoven
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Hallo Venray bestaat 30 jaar! Sommigen doen dan een stapje terug, anderen hebben misschien last van verminderde energie. Henk Koorn, Henk Jonkers en Peter Konings vieren het juist met een nieuw album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. Op de titel ‘Where Is The Funky Party?’ geven de heren zelf het antwoord: het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk!

In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo ‘Where Is The Funky Party?’ op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album komt op 22 april uit via Excelsior-Recordings.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Hallo Venray, Nouveau Vélo

Foto Hallo Venray te Down The Rabbit Hole - dag 2 Foto Hallo Venray te Parkpop 2014 Foto Hallo Venray te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Hallo Venray te Parkpop 2014 Foto Hallo Venray te Parkpop 2014 Foto Hallo Venray te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Hallo Venray
Bekijk alle 5 foto's van Nouveau Vélo

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN