concert: Whitney Rose in Duycker op VRIJDAG 31 MAART 2017

  • Whitney Rose
    Paaspop Schijndel 2017 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Maurice van Hoek
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
31 MRT
WHITNEY ROSE Kleine Zaal, 20:00 uur Duycker, Hoofddorp
2017
Hoofdprogramma Whitney Rose
Voorprogramma Maurice van Hoek
Toegang 11.00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 31 maart 2017.
Dat is 2582 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Canadese Whitney Rose, die tegenwoordig in Austin woont, is al een tijd het onderwerp van gesprek is onder country fans. We kunnen dan ook wel voorzichtig stellen dat deze dame een internationale sensatie aan het worden is.

Bij de vintage klinkende muziek van deze country / pop artieste waan je jezelf zo in het zuiden van Amerika en droom je weg op haar fijne, meeslepende stem. Met haar southern charm, ijzersterke songwriting kwaliteiten en ontwapenende performance heeft deze dame veel in haar mars.

Maurice van Hoek ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Drie singles kondigen vanaf 17 maart de komst aan van een nieuw album wat in het voorjaar van 2018 zal verschijnen, waarmee hij de ontwikkeling tot ‘Countryfenomeen’ voortzet.

Foto's van Whitney Rose, Maurice van Hoek

Foto Whitney Rose te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto Whitney Rose te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto Whitney Rose te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 3 foto's van Whitney Rose
Bekijk alle 4 foto's van Maurice van Hoek

Gerelateerde concerten