concert: Destructive Penguins in The BOX op ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2017

  • Destructive Penguins
    Werfpop 2016
    © Arend Jan Hermsen
  • Destructive Penguins
    Werfpop 2016
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
23 SEP
DESTRUCTIVE PENGUINS 20:00 uur The BOX, Hilvarenbeek
2017
Hoofdprogramma Destructive Penguins
Voorprogramma Moeders Mooiste
Toegang 4€ excl 1€ Servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 september 2017.
Dat is 2378 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

entree: 4 euro + servicekosten
Deuren Open: 20:00h

Een avond met de Destructive Penguins is er één van dansen, swingen en losgaan op een mix van funk, hiphop, reggae en ska.
Met hun explosieve muziekcocktail van pop, ska, hiphop en reggae willen Destructive Penguins niet alleen grenzen doorbreken maar vooral ook mensen verbinden. Op het podium schromen ze er bovendien niet voor om daar een energiek feest van te maken. De band, die altijd speelt alsof hun leven ervan afhangt, blijft strak en gedisciplineerd en verrast meer dan eens met jazz-achtige intermezzo's.
Hun tweede Ep High/Low mede geproduceerd door Oscar de Jong (Kraak & Smaak) wordt in diverse Europese landen lovend ontvangen.

Met Moeders Mooiste een knappe Nederlandstalige funk rock band uit het zuiden van het land wordt het feestje compleet. Hun k, hiphop, reggae, en ska doordrenkte muziek te combineren met catchy zanglijnen maken zij te gekke numm

Foto's van Destructive Penguins, Moeders Mooiste

Foto Destructive Penguins te Werfpop 2016 Foto Destructive Penguins te Werfpop 2016 Foto Destructive Penguins te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto Destructive Penguins te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto Destructive Penguins te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 5 foto's van Destructive Penguins

Gerelateerd nieuws