concert: The Eagles Tribute - New Gig in Town in North Sea Jazz Club op ZATERDAG 27 MEI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Eagles Tribute - New Gig in Town in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
27 MEI
THE EAGLES TRIBUTE - NEW GIG IN TOWN 21:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Toegang Staanplaats: € 20,00
Dinerplaats: € 25,00
(Diner v.a. 19:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

EXTRA INFORMATIE

De liefde en passie voor de legendarische rockband Eagles bracht de Nederlandse tributeband New Gig In Town in 2002 samen. De tijdloze nummers en de perfect op elkaar ingespeelde bandleden maken de Eagles tot een grote inspiratiebron voor de zes muzikanten van New Gig in Town.

De Amerikaanse Eagles, opgericht in 1971, is een van de succesvolste bands aller tijden. Bij het grote publiek bekend van hits als ‘Desperado’, ‘Life In The Fast Lane’ en natuurlijk ‘Hotel California’. Hun album Their Greatest Hits 1971-1975 is een van de best verkochte albums aller tijden in de Verenigde Staten, alleen getopt door Michael Jackson’s Thriller.

New Gig In Town brengt de muziek van de Eagles zo respectvol en authentiek mogelijk over, met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze west coast band steeds weer te laten herbeleven. Verwacht een compleet muziektheater met sfeerbeelden, verhalen en uiteraard muziek van de Eagles, as real as it gets!