concert: Broken Brass Ensemble (album release) in EKKO op DONDERDAG 20 APRIL 2017

  • Jermain Bridgewater
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
  • Jermain Bridgewater
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
DO.
20 APR
BROKEN BRASS ENSEMBLE (ALBUM RELEASE) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2017
Hoofdprogramma Broken Brass Ensemble
Voorprogramma Jermain Bridgewater
Toegang 7 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 20 april 2017.
Dat is 2562 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op 28 april komt het nieuwe album van Broken Brass Ensemble uit via het Utrechtse multi-label The Bakery. Om deze samenwerking te vieren wordt het album 27 april gepresenteerd!

Broken Brass Ensemble is een bijeenkomst van een achttal muzikanten die samen een sound hebben gecreëerd waarbij de focus volledig op brass instrumenten ligt. Het begon allemaal drie jaar geleden toen de band naar buiten kwam met de cover van Thrift Shop van Macklemore & Ryan Lewis. Het leverde de band de nodige aandacht op, waarna de band bijna dagelijks furore maand in binnen- en buitenland. De band heeft een traditionele New Orleans Jazz sound gecombineerd met de krachtige klanken van hiphop, funk, soul, dance en jazz, wat een onweerstaanbare mix lijkt te zijn gebleken. O.a. North Sea Jazz, Into The Great Wide Open en Eurosonic Noorderslag vielen al voor de charmes van de band, en ook in 2017 lijkt er geen gas te worden teruggenomen.

Foto's van Jermain Bridgewater

Foto Jermain Bridgewater te Popronde Rotterdam 2017 Foto Jermain Bridgewater te Popronde Nijmegen 2017 Foto Jermain Bridgewater te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Jermain Bridgewater te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Jermain Bridgewater te Popronde Rotterdam 2017
 
Bekijk alle 5 foto's van Jermain Bridgewater

Gerelateerd nieuws