concert: Schirenc Plays Pungent Stench in Iduna op VRIJDAG 31 MAART 2017

  • Entrapment
    Graveland Deathfest 2015
    © Wendy Jacobse
VR.
31 MRT
SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH 20:00 uur Iduna, Drachten
2017
Voorprogramma Coldblooded
Entrapment
Toegang VVK: € 10,-/ Deur: €10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 31 maart 2017.
Dat is 2555 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Old School Death Metal fans opgelet: Pungent Stench is terug van weggeweest! Frontman/gitarist Martin “El Cochino” Schirenc heeft een nieuw team om zich heen verzameld om de muziek van misschien wel de bruutste band van Oostenrijk weer tot leven te brengen.
Death Metal waarbij extreme lyrische uitingen de band een unieke plaats geeft in de scene. Een band die je niet mag missen!

Wanneer je van Death Metal in de Zweedse stijl van bands als Entombed en Dismember met een donker randje houdt is het Groninger Entrapment een aanrader.. Entrapment mag wel gezien worden als een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse metalscene!

Het Friese Coldblooded zal vandaag de spits afbijten. Deze band die haar oorsprong kent in bands als Spirit84 en Death Horse Running brengt een unieke mix van de Death Metal van Asphyx en Autopsy met de zware hardcore van Ringworm en Integrity.

Foto's van Entrapment

Foto Entrapment te Graveland Deathfest 2015 Foto Entrapment te Graveland Deathfest 2015 Foto Entrapment te Graveland Deathfest 2015
 
Bekijk alle 3 foto's van Entrapment