concert: Gitta de Ridder in Het Tijdelijke Verblijf op ZONDAG 26 MAART 2017

ZO.
26 MRT
GITTA DE RIDDER 16:00 uur Het Tijdelijke Verblijf, Rutten
2017
Hoofdprogramma Gitta de Ridder
Toegang De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band. Je kunt ook donateur worden als je dit initiatief wil ondersteunen. Je betaald dan € 30,- en krijgt een bijzondere passe-partout waarmee je alle optredens in 2017 kunt bijwonen.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 maart 2017.
Dat is 2581 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met de moo sessions willen we een andere geluid laten horen op het platteland. De moo sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij, voor een select publiek. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten. Hierbij programmeren we opkomende bands en act.

Gitta de Ridder maakt folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten. Met haar eerste single Mr Yesterday uitgebracht in 2014 wist zij reeds de aandacht te trekken van BBC Introducing, Amazing Radio en Nederlandse radiostations zoals 3FM. Op haar nieuwe album Feathers, dat in september 2016 uitkwam vertelt zij verhalen van het leven. Over affaires, liefde, familie, herinneringen en alles wat ons tot mens maakt.