concert: Novastar in Poppodium Volt op ZATERDAG 25 MAART 2017

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
ZA.
25 MRT
NOVASTAR Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
Hoofdprogramma Novastar

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 maart 2017.
Dat is 2560 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Novastar in Poppodium Volt
DEZE Novastar TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 mrt
Poppodium Volt, Sittard
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. In 2014 bracht Novastar met 'Inside Outside' zijn laatste studio album uit. Op 25 maart keert de singer-songwriter terug naar zijn Sittardse roots!
Later dit jaar volgt er een nieuwe plaat. Het schrijfproces is klaar, maar voor Joost Zweegers kunnen songs pas echt tot leven komen, echt afgewerkt en opgenomen worden als ze gespeeld zijn geweest voor een live publiek. 'Closer To You' was één van de mooiste songs op het laatste album van Novastar. Nu brengt Joost, helemaal alleen, met de 'Closer to You tour' zijn nieuwe songs hand in hand met de gekende hits, closer to his audience. Het is van in de begindagen van Joost’s carrière geleden dat hij nog eens in kleine zalen heeft gespeeld. Zalen die stuk voor stuk het publiek bijna op de schoot van de performer zetten, maar ook karakter en grandeur uitstralen. Wees er snel bij en ontdek als eerste de nieuwe Novastar meesterwerken.

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Novastar/ Sue The Night/ Bertolf - 16/10 - Groenmarktkerk Foto Novastar te Novastar/ Sue The Night/ Bertolf - 16/10 - Groenmarktkerk Foto Novastar te 3FM Awards - 23/4 - de Gashouder Foto Novastar te Novastar - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Novastar te Dauwpop 2009 Foto Novastar te Novastar - 8/3 - Melkweg
 
Bekijk alle 142 foto's van Novastar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest