concert: Spinvis in Mezz

DO.
18 MEI
SPINVIS Jupiler Zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2017
HOOFDPROGRAMMA Spinvis
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Spinvis in Mezz
Tickets Spinvis:
do 18 mei
Mezz, Breda
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Je kent Spinvis aka Erik de Jong natuurlijk al van zijn klassiekers Bagagedrager, Ik Wil Alleen Maar Zwemmen en Wespen op de Appeltaart, maar we kijken nu al vol smart uit naar het nieuwe album Trein Vuur Dageraad dat op 28 april uit komt. De plaat vertelt een verhaal over alles wat nog komen gaat in dertien stukken.

Spinvis vertelt over het album: “Hij begint met een opname uit een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op wat net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden die misschien zomaar bij elkaar waren gezet maar vanaf dat moment onlosmakelijk werden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.” Dat klinkt veelbelovend!

Jupiler Zaal open 20:00 uur / aanvang 20.30 uur / Toegang €19,50

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Spinvis

Foto Spinvis te ZOOmeravond: Spinvis - 9/6 - Artis Foto Spinvis te Hart op de Tong: Spinvis - 19/11 - Keizersgrachtkerk Foto Spinvis te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Spinvis te Noorderslag 2007 Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht Foto Spinvis te ZOOmeravond: Spinvis - 9/6 - Artis
 
Bekijk alle 51 foto's van Spinvis

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS