concert: Andy Shauf in EKKO op DINSDAG 14 FEBRUARI 2017

  • Andy Shauf
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
DI.
14 FEB
ANDY SHAUF 20:00 uur EKKO, Utrecht
2017
Hoofdprogramma Andy Shauf
Voorprogramma Tasseomancy
Toegang 11 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 14 februari 2017.
Dat is 2599 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Andy Shauf in EKKO is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Andy Shauf is een verhalenverteller, opgegroeid op de prairies van Regina, Canada. Hij heeft het bijzondere talent om de jammerlijke kanten van het leven, zoals spijt, eenzaamheid, isolatie en het hebben van een gebroken hart, weer kleur te kunnen geven en tot in detail te kunnen omschrijven.

Over zijn debuutalbum, The Bearer Of Bad News, deed hij meer dan vier jaar. Dankzij deze nauwkeurigheid en het streven naar perfectie is het eindresultaat een warm bad geworden, waarop zijn melancholische teksten op bijzondere wijze tot leven komen. De eveneens zorgvuldig gekozen omlijsting van piano, drums, gitaar en klarinet is de kers op de taart, die het publiek van onder meer Into The Great Wide Open en London Calling deed verlangen naar meer. Inmiddels heeft Shauf daar gehoor aan gegeven en bracht hij dit voorjaar opvolger The Party op de markt.

Foto's van Andy Shauf, Tasseomancy

Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 5 foto's van Andy Shauf

Gerelateerd nieuws