concert: Moddi in Doornroosje op ZATERDAG 01 APRIL 2017

  • Moddi
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
  • Moddi
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
ZA.
01 APR
MODDI Paarse Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
Hoofdprogramma Moddi
Toegang 14

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 april 2017.
Dat is 2576 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De wonderlijke Noorse singer-songwriter Moddi is zijn muzikale carrière begonnen met een geleende accordeon en gitaar en is volledig autodidact. Zo ontwikkelde hij zelf een wat onorthodoxe techniek, die gelukkig heel mooie muziek oplevert. Aanrader voor liefhebbers van Patrick Watson, Villagers en Thomas Dybdahl.

Eind 2016 is zijn bijzondere album genaamd ‘Unsongs’ verschenen. Hierop staan vertaalde en geherinterpreteerde liedjes uit Rusland, Mexico, de Palestijnse gebieden, Noorwegen en Engeland. Liedjes die op een gegeven moment werden verboden of gecensureerd door autoriteiten. De manieren waarop de liedjes en artiesten werden onderdrukt variëren van een airplayban op de radio tot gevangenschap tot moord. Een aantal van de songwriters zijn nog steeds gevangen of verbannen, sommigen zijn zelfs vermoord. Maar ook de nummers ‘Army Dreamers’ van Kate Bush en ‘Punk Prayer’ van Pussy Riot staan op de plaat.

Foto's van Moddi

Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 4 foto's van Moddi

Gerelateerd nieuws