concert: Disaster / Temple Renegade / Venhill in Paard op VRIJDAG 27 JANUARI 2017

  • Venhill
    Werfpop 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Venhill
    Werfpop 2018
    © Arend Jan Hermsen
VR.
27 JAN
DISASTER / TEMPLE RENEGADE / VENHILL Paard Café, 20:30 uur Paard, Den Haag
2017

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 januari 2017.
Dat is 2617 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Heavy rockband Temple Renegade uit Den Haag komt het Paardcafé onveilig maken. Op de EP van dit trio hoor je Amerikaanse invloeden terug. De heren hebben zich dan ook laten inspireren door bands als Alter Bridge, Rage Against The Machine, Clutch, Seether, Creed en System of a post-hardcore band met de flair van de moderne metrofiele metalman en de ballen van een botte beunhaas. De muziek is geïnspireerd door bands als A Day To Remember, Killswitch Engage, Parkway Drive en natuurlijk door hun ouders.

Venhill is een Alphense band die beukt, maar niet kraakt. Stevige rock die je doet springen, omvangen door een melancholische sfeer die alles behalve zwaarmoedig is. Geïnspireerd door hun helden uit de 90’s maken de bandleden songs met een moderne sound, verhalende teksten alsof je het dagboek van Kurt Cobain leest, een attitude zo positief als die van Dave Grohl en met een intentie zo punk ‘n’ roll als John Coffey.

Disaster Crew is en alternatieve metal band uit Zoetermeer.

Foto's van Venhill

Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Life's Electric - 14/12 - Rotown Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018
 
Bekijk alle 9 foto's van Venhill

Gerelateerd nieuws