concert: Nils van Haften / Shirma Rouse in Zalencentrum De Lockhorst op ZATERDAG 17 DECEMBER 2016

  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
17 DEC
NILS VAN HAFTEN / SHIRMA ROUSE 20:00 uur Zalencentrum De Lockhorst, Sliedrecht
2016
Hoofdprogramma Nils van Haften Shirma Rouse
Toegang € 7.50
Kinderen gratis

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 december 2016.
Dat is 2658 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 2010 bracht Shirma Rouse een cd uit met voornamelijk soulnummers, genaamd Chocolate Coated Dreams. In 2012 kwam er een tweede cd uit, Shirma Rouse sings Aretha, waarmee ze een theatertournee deed. In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival in Malmö. Hier werd ze door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres. Datzelfde jaar deed Rouse mee aan The voice of Holland. Alle stoelen draaiden in haar auditie om en ze koos Trijntje Oosterhuis als haar coach. Rouse strandde in de halve finale, toen ze het op moest nemen tegen Jill Helena. In 2014 nam ze als teamcaptain deel aan De Grote Bijbelquiz. In 2015 speelde Shirma de rol van Maria in het grote muzikaal-bijbelse Paasevenement The Passion in Enschede.

En nu, kerst 2017, zingt ze samen met Big Band Blast! haar soul kerst nummers op grandioze wijze. Kom kijken en geniet van een dijk van een stem, wervelende saxen, geoliede trombones en een snijdende trompetsectie!

Foto's van Shirma Rouse

Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
 
Bekijk alle 2 foto's van Shirma Rouse

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws