concert: Diggy Dex + Terilekst in So What! op VRIJDAG 10 MAART 2017

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
VR.
10 MRT
DIGGY DEX + TERILEKST 21:00 uur So What!, Gouda
2017
Hoofdprogramma Diggy Dex
Voorprogramma Terilekst
Toegang Leden: €11
Regulier: €13

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 maart 2017.
Dat is 2593 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Diggy Dex is bezig met een opmars!

Zijn najaars-clubtour 'Golven' met live band is voorbij en de lovende recensies stromen binnen. De show in Hedon werd vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal en Paradiso Noord/Tolhuistuin was uitverkocht. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, sprak hij afgelopen week de wens uit om de tour met een aantal shows te verlengen in het voorjaar van 2017.

Vorige maand kwam zijn vijfde album ‘Golven’ uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’ met JW Roy. Deze is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de BUMA NL Award 'Beste single Pop' en hield hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album.

Foto's van Diggy Dex, Terilekst

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 06/04 - Melkweg
 
Bekijk alle 106 foto's van Diggy Dex

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws