concert: Avery Sunshine in LantarenVenster op VRIJDAG 21 APRIL 2017

  • Avery Sunshine
    North Sea Jazz 2016 - Zaterdag
    © Charles Batenburg
VR.
21 APR
AVERY SUNSHINE 20:30 uur LantarenVenster, Rotterdam
2017
Hoofdprogramma Avery Sunshine
Toegang €15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 april 2017.
Dat is 2560 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De als Denise Nicole White geboren Amerikaanse leerde thuis op haar achtste pianospelen en stond nog geen vijf jaar later als dirigent voor het lokale kerkkoor, waar ze ook haar vocale capaciteiten steeds verder perfectioneerde. Avery*Sunshine ontwikkelde zich breed. Ze stond op Broadway, maakte deel uit van het achtergrondkoor van Michael Bublé, mocht in 2009 zingen tijdens de inauguratie van Obama en was koorleider in de theaterproductie Dreamgirls. In 2010 kwam haar titelloze debuut uit, dat vier jaar later werd gevolgd door het geprezen The SunRoom. Haar concert op het afgelopen North Sea Jazz Festival was een enorm succes.

Met haar speelse mix van gospel, jazz, r&b, soul, een ontwapenende glimlach en die fenomenale, loepzuivere zwoele stem weet Avery*Sunshine ieder publiek voor zich te winnen. Een feest voor oor en oog, maar vooral de ziel.

Foto's van Avery Sunshine

Foto Avery Sunshine te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Avery Sunshine te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Avery Sunshine te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Avery Sunshine te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Avery Sunshine