concert: Toontje Lager in Het Bolwerk op ZATERDAG 01 APRIL 2017

  • Toontje Lager
    Pop on Top 2016
    © Fabian Viester
  • Toontje Lager
    Pop on Top 2016
    © Fabian Viester
ZA.
01 APR
TOONTJE LAGER 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2017
Hoofdprogramma Toontje Lager
Toegang € 17 VVK // € 20 ZAAL

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 april 2017.
Dat is 2575 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986.

Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Foto's van Toontje Lager

Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Pop on Top 2016
 
Bekijk alle 12 foto's van Toontje Lager

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws