concert: GET LIT met o.a. Jonna Fraser in Het Bolwerk op VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2016

  • Jonna Fraser
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Jonna Fraser
    Lil' Kleine - 18/03 - Paradiso
VR.
30 SEP
GET LIT MET O.A. JONNA FRASER 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2016
Hoofdprogramma Jonna Fraser
Voorprogramma DJ Puri
Toegang VVK € 9,-- / DEUR € 12,--

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 september 2016.
Dat is 2759 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Hét nieuwe platform waar Urban en Hip Hop bij elkaar komen, waar jong en oud kunnen genieten van de diversiteit van beide muziekstromen heet Get Lit.

Wat Get Lit zo bijzonder maakt is dat we een crossover maken met live artiesten, voorprogramma’s en DJ’s, die zowel individueel als b2b kunnen draaien. Het is dan ook niet een standaard concertavond of clubavond, maar het beste van beide werelden. Op 30 september lanceren we ons eerste Get Lit event in Het Bolwerk met Jonna Fraser, die bekend is van 'Do or die', dat hij opnam met Broederliefde. Twee supergetalenteerde dj’s (DJ Puri en DJ Kina) ondersteunen deze avond door Urban en Hip Hop te combineren voor en na de live performance. Wat ook zeker niet mag ontbreken op zo’n avond is onze host mc Ecoma, die de avond aan elkaar vastknoopt.

Foto's van Jonna Fraser, DJ Puri

Foto Jonna Fraser te FunX Awards - 23/5 - Paradiso Foto Jonna Fraser te Pukkelpop 2017 - Donderdag Foto Jonna Fraser te Pukkelpop 2017 - Donderdag Foto Jonna Fraser te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Jonna Fraser te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Jonna Fraser te FunX Awards - 23/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 28 foto's van Jonna Fraser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws