concert: Breda’s Most Wanted in Mezz op DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2016

  • At First
    Breda Barst 2017
    © Marc de Jong
  • At First
    Breda Barst 2017
    © Marc de Jong
DO.
29 SEP
BREDA’S MOST WANTED 19:30 uur Mezz, Breda
2016

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 september 2016.
Dat is 2737 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Na een jaar met workshops, sessies, coaching en optredens presenteert Breda’s Most Wanted met trots de eerste lichting. Breda’s Most Wanted is een gezamenlijk talentontwikkelingsproject van poporganisaties en muziekcafés in Breda om het popklimaat in de stad te versterken en dat talent klaar te stomen voor een volgende stap in hun nog prille carrière.

Vanavond laten At First, Silence, MacSwordfish en Grandview Avenue het resultaat zien tijdens deze eerste showcase. Ook gaat er een korte documentaire over het traject van BMW in première, gemaakt door Lennard Schoonhein, een van de leden van Last Barricades.

Ook start de tweede editie van Breda’s Most Wanted. Bands en muzikanten kunnen zich laten informeren over het traject en zich inschrijven. Er is een meet & greet met de muzikanten van afgelopen jaar, workshops van docenten, je kunt je demo voorleggen aan een panel en er zijn korte interviews.

Foto's van At First, Grandview Avenue, MacSwordfish, Silence

Foto At First te Breda Barst 2017 Foto At First te Breda Barst 2017 Foto At First te Breda Barst 2017 Foto At First te Breda Barst 2017 Foto At First te Breda Barst 2017
 
Bekijk alle 5 foto's van At First