concert: De Kast, Kerst met De Kast in Schouwburg de Lawei op DONDERDAG 29 DECEMBER 2016

  • De Kast
    De Kast - 14/12 - AFAS Live
    © Ans van Heck
  • De Kast
    De Kast - 14/12 - AFAS Live
    © Ans van Heck
DO.
29 DEC
DE KAST, KERST MET DE KAST Grote Zaal, 20:00 uur Schouwburg de Lawei, Drachten
2016
Hoofdprogramma De Kast
Toegang 29.50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 december 2016.
Dat is 2667 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie, dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe, met de bekendste popband van het Noorden: De Kast!

Zanger/frontman Syb van der Ploeg: Onze ‘25 jaar Op de planken’ tour was een prachtig muzikaal hoogtepunt waar we samen met het publiek van hebben genoten. Daarom willen we aan een traditie gaan werken en daarbij iedere keer een toonaangevende gast uit de muziekwereld uitnodigen om dit met ons mee te vieren.

Een twee keer zestig minuten durend programma, met naast de mooiste hits van De Kast óók een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’. Iedere voorstelling zal er een special guest dit mooie programma samen met de De Kast extra komen‘inkleuren.

Foto's van De Kast

Foto De Kast te De Kast - 14/12 - AFAS Live Foto De Kast te De Kast - 14/12 - AFAS Live Foto De Kast te De Kast - 14/12 - AFAS Live Foto De Kast te De Kast - 14/12 - AFAS Live Foto De Kast te De Kast - 14/12 - AFAS Live Foto De Kast te De Kast - 14/12 - AFAS Live
 
Bekijk alle 12 foto's van De Kast

Gerelateerd nieuws