concert: Hooverphonic in Paradiso op ZATERDAG 19 NOVEMBER 2016

  • Hooverphonic
    Hooverphonic - 10/11 - Effenaar
    © Erik Luyten
  • Slow Pilot
    K's Choice - 24/05 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
19 NOV
HOOVERPHONIC Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2016
Hoofdprogramma Hooverphonic
Voorprogramma Slow Pilot

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 november 2016.
Dat is 2687 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Hooverphonic in Paradiso
DEZE Hooverphonic TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 19 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 23,83

EXTRA INFORMATIE

Belgische succesband met strijkersensemble. Hooverphonic staat al jaren aan de top van de Belgische muziekscene. De band bestaat twintig jaar en dat werd dit jaar gevierd met de release van hun negende studioalbum ‘In Wonderland’: een collectie singles met meerdere vocalisten, waaronder onze eigen Nederlandse Tjeerd Bomhof. In de twee decennia van haar bestaan verwerft Hooverphonic zich een legendarische status in eigen land. In België is de groep niet alleen een gekoesterd muzikaal instituur, maar ook al twintig jaar een ware hitmachine.
Op het podium viert de band uit Sint-Niklaas hun jubileumjaar met bijzondere concerten waarbij de triphop- en ambient-pop-nummers versterkt worden door een tienkoppig strijkersensemble en de stemmen van Pieter Peirsman, Kimberly Dhondt en Nina Sampermans. De set wordt opgebouwd uit nieuwe én oude hits, de laatste soms dicht aanleunend bij het origineel of juist in een totaal ander jasje gestoken. Concert met zit- en staanplaatsen.

Foto's van Hooverphonic, Slow Pilot

Foto Hooverphonic te Hooverphonic - 10/4 - Tivoli Oudegracht Foto Hooverphonic te Hooverphonic - 22/4 - Tivoli Foto Hooverphonic te Hooverphonic - 10/11 - Effenaar Foto Hooverphonic te Werchter 2006 Foto Hooverphonic te Hooverphonic - 12/04 - TivoliVredenburg Foto Hooverphonic te Rock Zottegem 2013
 
Bekijk alle 126 foto's van Hooverphonic
Bekijk alle 3 foto's van Slow Pilot

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws