concert: Sabrina Starke in De Duif op DONDERDAG 29 DECEMBER 2016

  • Sabrina Starke
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
  • Sabrina Starke
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
DO.
29 DEC
SABRINA STARKE 20:00 uur De Duif, Amsterdam (door: Paradiso )
2016
Hoofdprogramma Sabrina Starke

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 december 2016.
Dat is 2672 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Sabrina Starke in De Duif
DEZE Sabrina Starke TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 dec
De Duif, Amsterdam
€ 22,70

EXTRA INFORMATIE

Sabrina Starke is een dromer, een singer-soulwriter met een missie: het delen van haar talenten en levenservaringen met de wereld en op die manier bij te dragen aan sociale vooruitgang. Ze gebruikt haar kunst om zaken aan de kaak te stellen met muziek als haar sterkste middel. In haar nieuwe voorstelling IMAGINE gaat ze een muzikaal gesprek aan met haar publiek over de wereld waar we in leven. In de hoop tot nadenken te zetten en te inspireren.
In een intieme bandbezetting zal Sabrina Starke de liedjes ten gehore brengen die hebben gezorgd voor positieve verandering in onze wereld. In tijden van onrecht en sociale onrust is muziek al decennia gebruikt om mensen samen te brengen. Heel veel songs hebben een belangrijke rol gespeeld op kritieke momenten in onze geschiedenis.

Foto's van Sabrina Starke

Foto Sabrina Starke te Summertime Festival 2019 Foto Sabrina Starke te Sabrina Starke - 17/03 - Paradiso Foto Sabrina Starke te Summertime Festival 2019 Foto Sabrina Starke te Zwarte Cross 2017 Foto Sabrina Starke te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Sabrina Starke te Summertime Festival 2019
 
Bekijk alle 34 foto's van Sabrina Starke

Gerelateerd nieuws