concert: John Garcia in Victorie op MAANDAG 03 OKTOBER 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • John Garcia
    Roadburn 2010
    © Erik Luyten
  • John Garcia
    Roadburn 2010
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (John Garcia in Victorie) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
03 OKT
JOHN GARCIA Grote zaal, 20:00 uur Victorie, Alkmaar
2016
Hoofdprogramma John Garcia
Toegang €20,- v.v.k €22,50 deur

EXTRA INFORMATIE

Slecht nieuws! 'Unfortunately, John Garcia has cancelled his European fall tour for personal reasons and will not be performing in Europe'. Dat betekend dus ook geen show in Victorie helaas.. Reeds gekochte tickets kunnen worden geretourneerd uiteraard!

Als je aan stonerrock denkt, is de eerste naam die naar boven komt die van John Garcia. De Amerikaan verdiende in 1987 al zijn strepen als zanger van de band Kyuss. Deze band stond destijds lokaal bekend om zijn beruchte “generator parties”, waarbij vrienden werden uitgenodigd om ’s nachts naar een stoomgenerator te komen. De band sloot apparatuur aan op de generator en speelde muziek tot in de vroege uurtjes. Kyuss brak niet door, maar werd wel een begrip in de underground scene van Californië.

Foto's van John Garcia

Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010
 
Bekijk alle 7 foto's van John Garcia

Gerelateerd nieuws